Синдик Дора Милева призна пред БЛИЦ СПОРТ, че има заявени

...
Синдик Дора Милева призна пред БЛИЦ СПОРТ, че има заявени
Коментари Харесай

Синдик Милева разкри пред БЛИЦ, че фирми са заявили сходни емблеми с тази на ЦСКА, крие имената им

Синдик Дора Милева призна пред БЛИЦ СПОРТ, че има декларирани за регистрация няколко марки, които са сходни до тази на ЦСКА.

„ Така е. Дадени са няколко поръчки от разнообразни компании. Не желая обаче да разгадавам кои са те. За мен по-важно е да не бъде ощетен клубът и кредиторите. Няма да го позволи – в това съм безапелационна ”, отсече Милева.

На въпрос на БЛИЦ дали актуалното управление на ЦСКА пробва да записва идентична емблема, тя отговори по следния метод: „ Нямам визия ”.

На нов наш въпрос, че няма по какъв начин да не е осведомена, Милева добави: „ Вижте, не ме интересува кои са компаниите, които се пробват да записват сходни марки до тази на достоверния клуб. Моята задача е да не позволи това! ”.

Синдикът добави, че все пак е оптимистично настроена по отношение на 8-те милиона лв., които би трябвало да бъдат изплатени за емблемата на ЦСКА.

Припомняме, че на 30 май компанията „ Ред Енимълс ”, която е близка до управлението на клуба от Борисовата градина, завоюва търга за марката на 31-кратните първенци. 

Интересно e да забележим дали Дора Милева ще съблюдава обещанието си и ще отбрани ползите на кредиторите, най-големият от които е страната в лицето на Национална агенция за приходите... БЛИЦ ще продължи да следи горещата тематика, обвързвана с емблемата на ЦСКА. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР