Синът на Васил Капланов-Каплата Никола Капланов окончателно е признат за

...
Синът на Васил Капланов-Каплата Никола Капланов окончателно е признат за
Коментари Харесай

Потрес: Съдът оневини сина на Каплата за надрасканата кола на изчезналия Янек

Синът на Васил Капланов-Каплата Никола Капланов дефинитивно е приет за почтен за надрасканата кола на безследно изчезналия Янек Миланов. 

Окръжен съд - Кюстендил удостовери оправдателната присъда, произнесена от Районния съд в Дупница.

22-годишният Никола бе упрекнат, че на 7 май 2020 година в Дупница, ж.к. „ Бистрица “, на паркинг пред блок № 45, е развалил лек автомобил марка „ Пежо “, благосъстоятелност на Янек Миланов посредством надраскване с корав предмет, като вредите са в общ размер от 1150 лева

Районният съд, както и Окръжният обаче не откриха задоволително доказателства похищението да е осъществен точно от Никола Капланов и по тази причина го оправдаха. 



Пред очевидци Миланов изразявал подозрения, че вандалската демонстрация може и да е поръчана от Васил Капланов, тъй като преди време той е имал връзка с жена му. Нямало обаче никакви доказателства за присъединяване на сина на Каплата - Никола. 

Янек Миланов, който от години живее във Франция, изчезна безследно на 31 юли 2020 година, дни откакто се върнал в Дупница за отпуската си. За последно бил забелязан да се качва в колата на Васил Капланов и от този момент следите му се губят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР