Синът на Васил Божков – Антон Божков, е на разпит

...
Синът на Васил Божков – Антон Божков, е на разпит
Коментари Харесай

Синът на Васил Божков е на разпит в Националното следствие

Синът на Васил Божков – Антон Божков, е на разпит в постройката на Националното разследване на бул. " Г. М. Димитров ", оповестява Българска национална телевизия.
По предварителна информация Божков тази заран синът на хазартния предприемач се е явил в Националното разследване, където е бил свикан на разпит в следствения отдел на Специализираната прокуратура.
По непотвърдена информация на Антон Божков е повдигнато обвиняване по следствието за хазартната спекулация. От прокуратурата към този момент не удостоверяват, само че и не отхвърлят информацията, че Божков-син към този момент е обвинен.
До момента обвиняванията на Божков са общо 11 – за началник на проведена незаконна група, за насила, опит за рушвет на длъжностно лице, подбуждане към закононарушение по работа и други Допълнително против Васил Божков стартира следствие и по изказванията за изнасилвания и убийства – обвинявания изречени от някогашен бизнес-партньор пред медиите.
В края на предходната седмица Апелативният съд остави за непрекъснато в ареста брачната половинка на Божков – Елена Динева поради съучастничество в проведена незаконна група. Съдиите анулираха наложената ѝ гаранция от 1.5 млн. лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР