Синът на Тони Стораро - Емрах отново гази закона. Снощи

...
Синът на Тони Стораро - Емрах отново гази закона. Снощи
Коментари Харесай

Синът на Тони Стораро гази закона, похвали се в нета

Синът на Тони Стораро - Емрах още веднъж гази закона. Снощи изпълнителя качи къс клип в персоналния си Инстаграм, по какъв начин кара безценен " Мерцедес " Г класа, видя Plovdiv24.bg.

На късото клипче артистът, карайки скъпото возило, подвига 200 км/ч единствено за 5.7 секунди.

Емрах Стораро постоянно се хвали в обществените мрежи с колите на семейството и обича да показва, какъв брой мощни са те. Покрай пристрастеността си по мощните возила, артистът постоянно мери конски сили с други коли на пътя и постоянно взе участие в разнообразни автомобилни сбирки и надпревари.

Въпреки че неведнъж са пускани видеа в обществените мрежи с изцепките на Емрах на пътя, до момента нито една институция не е взела нужните ограничения.

Припомняме, че единствено преди седмица в изявление Тони Стораро изкоментира наболялата тематика в семейтвото им, а точно скандалните прояви на по-малкия му наследник.

" Искам да стане различен човек! Да бъде като брат си Фики, с който татко му се гордее и е благополучен! “ Това призна в интервютo Тони Стораро във връзка проблемите, които има с по-малкия си наследник Емрах.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР