Синът на Стефан Данаилов - Влади, се разкая за неспазена

...
Синът на Стефан Данаилов - Влади, се разкая за неспазена
Коментари Харесай

Синът на Ламбо с тъжно признание, ето каква клетва не изпълн...

Синът на Стефан Данаилов - Влади, се разкая за неспазена клетва към татко си.

" Обещах му, че ще съм първи по триумф, само че не съумях. Сега съм втори. Но пък доста се старая. Избрах си вътрешна медицина, както към този момент загатнах пред вас, ще ставам нефролог - практикувам бъбречни болести ", споделя Влади. 35-годишният наследник на Мастера ще се срещне по празниците и с племенницата на Ламбо - режисьорката Росица Обрешкова, с цел да обсъдят бъдещия документален филм за татко му. Той се чака да бъде подготвен следващата година, когато се навършват 80 години от рождението на великия артист. Тогава точно би трябвало да отвори порти и театърът на името на Стефан Данаилов, който вършат възпитаници на Мастера. " Знам, че желаят да създадем филм за татко ми, в който аз да играя него, защото ние доста си приличаме, само че още нямам детайлности за този план ", споделя Владимир.

Колкото до това дали ще се върне в България, когато приключи докторантурата си, синът на Данаилов е безапелационен: " На този стадий не виждам по какъв начин ще се случи да се върна. Дължа може би повече от 300 000 $ за образованието си. Нормално е в Щатите да имаш заем за обучение, а по-късно като започнеш работа, да го изплащаш. Ако се прибера тук в България и работя като доктор, няма по какъв начин да върна парите по заема. Иначе до момента в който учиш медицина, нямаш време в Щатите и да работиш, това редом не се случва ", безапелационен е синът на Ламбо.

Бъдещият лекар не е уплашен от ковид, защото има три ваксини. " Човек би трябвало да поставя старания да се защищити, само че е Божа работа дали ще се болести и по какъв начин ще му се отрази ", счита Влади Данаилов. За себе си той е избрал имунизацията на " Пфайзер " - нещо, което било наложително за всички доктори в отделенията, в които стажувал.

" Малко ме боля ръката след имунизацията, само че нищо не съм пил, не съм имал и температура. С майка ми постоянно сме се лекували без антибиотици, с естествени средства. Тя го изкара, както и Николай, мъжът ѝ, като в този момент и двамата имат много антитела ", споделя Влади Данаилов.

Въпреки пандемията той и Ирен няма да се откажат от самодейността по построяването на монумент на Стефан Данаилов. " Каквото и да се случи с тази пандемия, монумент би трябвало да има. Когато всичко е готово, ще поканим всички на откриването ", споделя Влади и добави, че няма ден, в който да не му липсва починалият му татко Стефан Данаилов. " Имам изключително отношение към гибелта, помирявам се с нея, само че в това време няма по какъв начин да не ти е тъжно за близки и обичани хора, когато си отидат. А татко ми беше популярен човек, освен за мен и майка ми, а и за хората ", споделя Влади Данаилов, представен от " България през днешния ден ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР