Синът на покойния оцелял от Холокоста и носител на Нобелова

...
Синът на покойния оцелял от Холокоста и носител на Нобелова
Коментари Харесай

Полицията в Ню Йорк е обвинена, че е принудила сина на Ели Визел да свали израелското знаме по време на протест в Ню Йорк

Синът на починалия оживял от Холокоста и притежател на Нобелова премия за мир Ели Визел споделя, че ченгетата са го принудили да смъкна израелското си знаме, до момента в който се е изправял против експерт -Палестински стачкуващ по време на всеобщ протест в Пен Стейшън в понеделник.

51-годишният Елиша Вайзел разгласява видео на X, на което се вижда увит в знамето, до момента в който развълнувано спори с протестиращия, който носеше черна маска на лицето си.

Протестиращият приканва Weisel, че е пристигнал на митинга в Манхатън, носейки израелското знаме, до момента в който някогашният изпълнителен шеф на Goldman Sachs подлага на критика индивида, че разказва знамето му като знак на „ тероризма “.

„ Свалете маската си “, споделя Уайзъл, до момента в който хваща ръката на другия мъж в опит да отмести телефона, който го записва.

„ Не ме докосвай, другар “, предизвестява протестиращият, до момента в който Уайзъл продължава да му споделя да смъкна маската си.

Вайзъл продължава да назовава протестиращия страхливец, тъй като се крие зад покри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР