Синът на подсъдимия олигарх Миню Стайков - Стайко, и 22-годишната

...
Синът на подсъдимия олигарх Миню Стайков - Стайко, и 22-годишната
Коментари Харесай

Синът на Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2

Синът на подсъдимия олигарх Миню Стайков - Стайко, и 22-годишната Марта, щерка на разстреляния висаджийски необут Румен Маринов - Нарциса чакат бебе, написа „ Галерия “. Момичета е в самото начало на бременността си и към момента крие богатствата новина от поверие.

Със Стайко се срещат в настояща чалготека около общи другари преди 3 години. Миню Стайков също бил удивен от хубостта и интелекта на 22-годишното момиче. Не е ясно по какъв начин би реагирал починалият и татко, който приживе е бил доста непоколебим.

Марта живее със Стайко от края на 2019 година.

Двамата обаче най-вероятно няма да вдигнат женитба, тъй като Миню Стайков след две години зад решетките към момента е под домакински арест за данъчни закононарушения, пране на пари и непозволено асимилиране на аграрни еврофондове. Освен това Стайко един път към този момент е бил женен за друга богата наследница - Александра Арабаджиева, от която има щерка. Стайко имаше връзка с Мария Цветкова, след която се среща  с 22-годишната Марта.

Младата дама съвсем не помни татко си Румен Маринов,

който бе един от именитите босове от 90-те години и съосновател на стоиловата формация ВИС. Той бе убит в разцвета на силите си преди 18 години, когато Марта е била 4-годишно дете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР