Синът на кмета на Панагюрище Иван Белишки е бил въоръжен

...
Синът на кмета на Панагюрище Иван Белишки е бил въоръжен
Коментари Харесай

Синът на кмета на Панагюрище бил въоръжен по време на ареста, ранил полицай

Синът на кмета на Панагюрище Иван Белишки е бил въоръжен с револвер и нож по време на задържането си и е оказал опозиция. Дори е съумял да рани един от служителите на реда.

Както съобщихме, 22-годишният мъж бе арестуван за съзнателно причиняване на пожар на непознат парцел – сухи треви и ниска растителност в землището на кюстендилското село Ломница. Служители на пожарната са потушили огъня, избавена от пламъците е 50 дка смесена гора.

От автомобила, паркиран наоколо до запаления терен на арестувания, служителите на реда иззели патрон и револвер.

При последвали процесуално – следствени дейности от къщата в селото, населявана от 22 годишния, са открити два револвера, ловна пушка и над 400 патрона от друг диаметър, съобщи Българска национална телевизия.

По случаите са формирано досъдебни производства, известена е прокуратурата.

Задържаният остава в ареста с непрекъсната мярка задържане под стража.

Кадри от ареста на сина си Иван популяризира довечера кметът на Панагюрище Никола Белишки.

Панагюрският кмет изясни, че синът му Иван Белишки е бил задържан брутално в кюстендилско село на 26 април от трима цивилни служители на реда по неизвестен сигнал. Те не са показали заповед за ареста и са декларирали, че той е по необходимост. В това време Иван Белишки е бил на посетители със брачната половинка си Габриела на нейни близки в кюстендилското село.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР