Синът на Дрейк вече е голям и е готов да

...
Синът на Дрейк вече е голям и е готов да
Коментари Харесай

Синът на Дрейк тръгна на училище - slava.bg

Синът на Дрейк към този момент е огромен и е подготвен да тръгне на учебно заведение. 2-годишният Адонис рядко участва в обществените профили на татко си, само че на този специфичен ден той зарадва почитателите на 33-годишния рапър.

Изпълнителят показа фотография на момченцето, която демонстрира по какъв начин то се приготвя за час. „ Първи ден в учебно заведение. Светът е твой, дете “, написа Дрейк. Майката на Адонис – Софи Брусакс, също показа няколко фотоси, с които отпразнува отварянето на учебните заведения в Съединени американски щати.

Дрейк рядко демонстрира сина си в обществените мрежи, само че имаше няколко мотива, за които промени тактиката си. Последната фотография беше от Деня на бащата, когато рапърът показа фотография на Адонис, който беше облечен с пижама и си почиваше вкъщи. Звездата разгласи новината, че е татко през 2018 година, откакто пусна на пазара петия си студиен албум „ Scorpion “.

Оттогава той стартира да разкрива по малко за ролята си на татко, само че чак през март 2020 година сподели сина си пред света. „ Беше отлично да споделя това с целия свят. Една заран се разсъниха и го взех решение “, споделя той в изявление.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР