Синът на чеченския лидер Рамзан Кадиров Адам, е получил важна

...
Синът на чеченския лидер Рамзан Кадиров Адам, е получил важна
Коментари Харесай

Синът на Кадиров награден с важен пост в Чечня след побоя над затворник

Синът на чеченския водач Рамзан Кадиров Адам, е получил " значима служба " в службата за сигурност на ръководителя на Чечня. Това заяви депутатът от Държавната дума Адам Делимханов, представен от самостоятелното осведомително издание  Meduza.

" Назначаването на моя безценен племенник на тази позиция е изцяло целесъобразно. От детството си Адам Рамзанович се появи като заслужен човек, за който понятията чест и достолепие са от първостепенно значение ", написа Делимханов, без да прецизира на коя служба е назначен.

Замид Чалаев, пълководец на специфичния полицейски полк на Министерство на вътрешните работи в Чечня, разгласява в Instagram, че 15-годишният наследник на Кадиров е назначен за шеф на службата за сигурност на водача на Чечня.
 Не проверяват сина на Кадиров за побой на пандизчия - малолетен е
Не проверяват сина на Кадиров за побой на пандизчия - малолетен е

Баща му се гордее с постъпката му

Припомняме, че  Кадиров съобщи, че се гордее със сина си Адам, че е придобил " идеали на възрастен за чест, достолепие и отбрана на своята вяра " след публикувания видеоклип, в който млад мъж удря с юмруци и рита мъж, сгънат на стол, преди да го хвърли на пода и да го удари по главата.

След това стана ясно, че Адам няма да бъде разследван за побой над пандизчията, упрекнат в изгаряне на Корана, защото е единствено на 15 години.

През май силите за сигурност задържаха локален гражданин във Волгоград за акцията, включваща изгаряне на Корана покрай джамия. По време на разпита младежът признал, че го е направил за пари по напътствие на украинските специфични служби.

Наказателно дело против Журавел, обвинен в осъществяване на закононарушение по част 2 на член 148 от Наказателния кодекс на Руската федерация (публични дейности, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото и осъществени за засегнатост на религиозните усеща на вярващите) бе трансферирано за в допълнение следствие в следствения отдел на Руския следствен комитет за Чеченската република.
 Кадиров за пребития пандизчия: Диверсант, който лъже, че желае да одобри исляма
Кадиров за пребития пандизчия: Диверсант, който лъже, че желае да одобри исляма

Журавел бе пребит от сина на чеченския водач за изгарянето на Корана

По-късно обвиненият бе отведен в следствения арест в Грозни.

Според Рамзан Кадиров, декларираното обществено предпочитание на Журавел да одобри исляма, е неистина, а дейностите му са били за измама. Той работил в стила на европейските разследващи служби.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР