Синът на Брони, е получил сърдечен арест по време на

...
Синът на Брони, е получил сърдечен арест по време на
Коментари Харесай

Синът на ЛеБрон Джеймс получи сърдечен арест на тренировка

Синът на Брони, е получил сърдечен арест по време на подготовка. Това оповестиха от Университета на Южна Калифорния.

18-годишният Брони Джеймс е бил избавен от бързата интервенция на медицински екип на университета. В момента той е в устойчиво положение и е изведен от интензивното поделение. По молба на родителите – ЛеБрон и Савана Джеймс, на този стадий повече информация за здравословното му положение няма да бъде давана.

Синът на ЛеБрон е една от огромните звезди в гимназиалния шампионат в Съединени американски щати. Той имаше доста оферта от разнообразни колежи из цяла Америка, само че избра офертата на Южна Калифорния. Очакванията на баскетболните експерти в Съединени американски щати бяха Брони да прекара един сезон в колежанския шампионат, след което да взе участие в драфта на НБА и да бъде определен в първия кръг.

ЛеБрон е считан от мнозина за най-хубавия състезател в историята на баскетбола. В началото на тази година той излезе еднолично преди всичко по маркирани точки в историята на НБА. За 20 сезона в лигата той има 19 участия в Мача на звездите, четири трофеи и четири награди за „ Най-ценен състезател “ през постоянния сезон.

38-годишният Джеймс неведнъж е заявявал, че ще се откаже, когато играе в един тим със собствен наследник. „ Последният сезон няма значение нито от позиция на пари, нито от позиция на популярност. „, съобщи той неотдавна.

ЛеБрон идва от семейство без татко. „ Винаги се поддържаме. Аз съм толкоз добър, колкото е положително фамилията ми “, сподели той преди три месеца.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР