Синът на бизнесмена Киро Киров – Иван Киров, се върна

...
Синът на бизнесмена Киро Киров – Иван Киров, се върна
Коментари Харесай

Иван Киров проговори за отвличането на баща си! Разкри страшни истини и кой е главатаря на Наглите!

Синът на предприемача Киро Киров – Иван Киров, се върна 10 години обратно – във времето, когато отвлякоха татко му, видя HotArena.

Той показа с другари и почитатели във Facebook по какъв начин се е чувствал тогава, какво е очаквал и какво действително се е случило както с него, по този начин и с родителя му. След разбор на тогавашните условия и обстоятелства, Иван не скри и огорчението си от правосъдните последствия по проблема и въобще от работата на правосъдните управляващи, която и към днешна дата не върви към напредък.

Киров разкри кой е главатарят на „ Наглите “ и насочи няколко значими въпроса, отнасящи се до сигурността на обществото, които най-вероятно ще останат без отговор, а засегнатите в тях проблеми – нерешени.  

„ Забравихте ли? Ние не сме... Преди тъкмо 10 години и няколко дни, на 27ми март 2009та, беше похитен татко ми  Kiro Kirov . След 17 дни договаряния и заплатен откуп от 517 000€, той за благополучие беше освободен " незасегнат ". " Невредим "... малко обичай, обезводнен, измършавял 15кг, не вкусил храна, с заплаха за живота, тромб в крайници и трайни физически и душевен вреди... " незасегнат "... 17 дни, в които живота на обичан човек, безусловно беше в ръцете ми. ЖИВОТЪТ му зависеше от всяка моя стъпка, от всяко мое деяние и от всяко мое решение... Можете ли да си визиите да попаднете в такава обстановка? Аз ви подсигурявам, че не можете. Не просто ваш непосредствен да е погубен и да го оплаквате... а да го убиват всеки ден, вследствие на вашите дейности... Вие да сте отговорни...

 

Всяко ваше решение, да може да убие безусловно обичания ви човек. Или да му нанесат трайни физически вреди? Да ви го върнат без пръст на ръката? Може би два? Може би без ухо? Как чакате всеки ден пакет с част от тялото на родителя си? Как се претърпяват 17 дни в такава обстановка? Или по какъв начин ще живеете по-късно, в случай че сбъркате? А по какъв начин се живее " от другата страна "? Да ви отвлекат в спокойно време... По средата на " цивилизацията "... в Европа... 21ви век??? Да ви вържат и да ви затворят в мазе... на мрачно... в ковчег, в който дори не можете да се изправите прав? Да не знаете дали ще оживеете въобще, или дали всеки един миг няма да влезе някой маскиран урод, с лозарска ножица в ръцете и да стартира да ви реже на части... с цел да ги изпрати на вашите родственици... защо? За да " изкара " някой лев от горната страна? Вие осъзнавате ли въобще, за каква неуместна обстановка приказваме? И какво? Хванаха ги...

 

След още 1 зверско закононарушение. След още едно похищение, от общо 12, на почтено момче, на което родителите му са били в още по-страшна обстановка, цели 40 дни!!!! Хванаха 18 индивида... Осъдиха 4ма! Някои миличките разбирате ли били единствено пазили къщата.... те не са отговорни несъмнено... Двама осъдиха на 12 и двама на 18 години... Това ли е правораздаването, за такова тежко закононарушение? Че и насмалко, да ги пуснат предварително преди 2 години... Безобразие? Наглост? НЕ - БЪЛГАРИЯ!!!! А къде са другите жертви на " Наглите "? Те за какво не стачкуват? Те за какво не се бунтуват? Или на тях им мина???? Забравиха? Така стоят нещата в родината ни, а вие... не ви пука... вие просто живуркате, до момента в който ви мачкат!!!! Защо страната разрешава, на най-тежките нарушители да си крият лицата в съда? Защо са с качулки? Защо няма техни фотоси на всички места???

 

За да ЗНАЯТ хората, от кого да се пазят?!!! За да знаят хората, от кого да се опасяват!!! Защо няма фотография НИКЪДЕ, на главатаря на бандата, Йожи???? Снимка в интернет няма!!! И като го пуснат след няколко години, откакто е отвлякъл, тероризирал, рязал на части, малтретирал, хора като Върховен административен съд, че и събрал над 3 000 000€ от откупи - той ще се разхожда СРЕД вас и вие НЯМА да можете да го разпознаете!!!! Благодарение на същите тези, които го осъдиха за 12 закононарушения - веднъж, вместо да го оставят за цялостен живот в пандиза! Честито! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР