Символите са важно нещо, хей. От кръста на Иисус, през

...
Символите са важно нещо, хей. От кръста на Иисус, през
Коментари Харесай

Помните ли гнусния, бесепарски урод Начко? Отгледахме си цяло поколение

Символите са значимо нещо, хей. От кръста на Иисус, през презряното „ Z “ на русофилистичната, кръвожадна паплач, до междинния пръст, който показвате на тъпия наглец с голф, който ви засича на тиха, квартална улица. Партиите изключително обичат знаците и влагат в тях подтекст, очаквания и послания. Сигурно си спомняте, че при започване на 90-те прясно прекръстената в Българска социалистическа партия комунистическа партия вместо сърпа и чука, избра за своя емблема едно тлъсто, обратно, уродливо дребосъче с вдигнат палец. Казваше се Начко.

Изродът имаше чорлав перчем и шапка в цветовете на българския трикольор. От страниците на вестник „ Дума “ съществото с имбецилно разногледи оченца ежедневно пожелаваше „ Сполука за България “ и не слезе от страниците на партийния орган даже по време на зърнената рецесия във времето държавното управление на Жан Виденов. И ето, че се оказа най-сполучливият знак на прехода ни, тъй като си отгледахме цяло потомство начковчета тъкмо по негов облик и сходство.

Да, за дебелака Начо от Лясковец приказвам, оня, който умъртви футболния треньор Ферарио Спасов, като се заби със 150 км/ч с гъзарската си лимузина в нещастната му количка и го накъса на части. Този 24-годишен полуидиот е знак нацяло потомство безпардонни, безмозъчни, лишени от полезности сурогати на попфолка, които другояче с безконечен оптимизъм гледат към светлото бъдеще и усмихнато ни подвигат палец. Егати сполуката, егати Българията.

През 30-те години, съзнаващ възхода на национал-социализма, огромният австрийски публицист Херман Брох написа есето „ Логика на един разкапан свят “, в което разяснява склонността на своите сънародници да се движат ирационално и без явен взор по ръба на действителността, психическата им неустановеност и примитивното отменяне на порядъка и устойчивостта в търсенето на някаква лъжлива независимост. Като да вземем за пример да яхнеш мерцедеа и да дадеш газ до дупка. Или до първото, изпречило ти се дърво.

Начковците са най-яркото удостоверение за разпада на обществената ни тъкан, за неналичието на общи цели и полезности, за унищожаването на свързаността и взаимопомощта, на които се гради една нация. Те са доста по-опасни за България от рака, инфарктите, инсултите, депресиите и психопатиите, взети дружно. Те са ужасното предизвестие какво се случва, когато позволиш един тъпунгер без обучение, без морал и без цивилизационни устои да употребява цялостна независимост, да го оставиш на егоизма на пазара, на преследването на триумфа с цената на всичко.

Егоизмът, дебилизмът и отчуждаването на хората, триумфът на персоналния интерес, унищожиха душeвността на младите – половината са депресари на успокоителни, други се трансформират в изпечени циници преди да навършат 30, трети емигрират, а голямата маса се трансфораха в Начковци. Безформени физически и умствено, нагли и безпардонни, тъпи и рискови същества. За сметка на това – радващи се на живота и материалните си придобивки и решително гледащи към бъдещето на България. С кебапчета, пилони, кемтрейлс, чипове и оптимистично вдигнат палец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР