Символът на 2024 г. Дървеният дракон има много сложен характер.

...
Символът на 2024 г. Дървеният дракон има много сложен характер.
Коментари Харесай

Астролог предрече невиждан успех за три зодии според китайския хороскоп

Символът на 2024 година Дървеният змей има доста комплициран темперамент. Така че той носи със себе си доста ярки събития, не за всички знаци обаче те ще бъдат щастливи.

Драконът оказва помощ на изобретателни и работливи хора, които подхождат позитивно към работата си и са подготвени за разнообразни промени.

Астрологът Анджела Пърл счита, че доста ще зависи от това в коя година са родени представителите на знаците. С някои от тях Драконът има доста сложни връзки, само че има и такива, които той ще покровителства през всичките 12 месеца.

Сред тях известният астролог включва котки, тигри и маймуни. Именно за тях годината на Дракона дава обещание приятни и непредвидени дарове от ориста. Тя поучава да ги приемете с признателност и да не пропускате благополучен късмет.

Котка/Заек (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

За родените в най-дипломатичните години стартира нов дванадесетгодишен цикъл, нов интервал от живота, счита Пърл. Астрологът предлага да не се страхувате от ново начало, тъй като това е задачата на интервала, в който е значимо да се заемете с нови неща, пробвайки се в непознати области.

Експертът показва, че сходно отношение би трябвало да се отрази както на професионалните действия на Котките, по този начин и на връзките им с другите. През всичките 12 месеца представителите на знака ще би трябвало да преживеят възобновяване на персоналната си сфера. Те могат или да влязат в нова връзка, или да преминат на ново равнище в съществуващите. Но сигурно ще има промени.

Тигър (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Представителите на знака ще би трябвало да усъвършенстват връзките си през цялата година, счита Пърл. Според нея този интервал е доста подобаващ за разрешаване на продължителни спорове в фамилията и колектива. А подаръкът от признака на годината ще бъде огромен пробив в кариерата ви.

В персоналния си живот Тигърът ще претърпи промени, в случай че го желае. Той ще има късмет да отстрани всички ненужни връзки от средата си, да почувства нов прилив на романтика и да влезе в нова връзка.

Пърл препоръчва да слушате интуицията си, с цел да ви помогне да извършите избор. Във всеки случай измененията няма да причинят стрес и здравословни проблеми.

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Родените в годината на основния шмекер на китайския хороскоп ще преживеят голям финансов пробив. Астрологът изясни, че славата може да пристигна при Маймуните дружно с парите, само че е значимо дали самата Маймуна го е желала.

Представителите на знака ще могат да завоюват освен почести и пари, само че и сърца. Но тук Драконът предизвестява, че Маймуната не би трябвало да хитрува, тъй като връзките ще бъдат унищожени или споровете ще би трябвало непрекъснато да се позволяват.

Същото важи и за връзките с управлението и сътрудниците, които не би трябвало да се водят за носа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР