Симона Загорова е затрупана от работа в последно време, но

...
Симона Загорова е затрупана от работа в последно време, но
Коментари Харесай

СПА и много глезотии: Симона Загорова се отдаде на почивка

Симона Загорова е затрупана от работа напоследък, само че постоянно намира време за значимите неща от живота. Почивката е от голяма важност за всеки, а певицата обича да си доставя удоволствия. Дъщерята на Глория показа на стори в Instagram, че се е отдала на СПА удоволствия в тузарски хотел.

Виж още: " Да си го " поставя " с който си изиска ": Бащата на Айлин Бобева взриви с думи, сподели своята истина 

Певицата не е отбелязала точната си локация, само че нищо чудно да се е озовала във Велинград, където тя обича да върви много. Мацката очевидно не е са гадже, тъй като е отбелязала в сторито своя другарка, а това значи, че най-вероятно са отишли да се поглезят по женски за един по-дълъг уикенд.

Виж още: " Размазвай ми червилото, не спиралата ": Еротичните писма, които Евгени и Валeрия си пишат

Наскоро Загорова подвигна охолно празненство за втория рожден ден на щерка си Галина. Докато някои се радваха на дребната Галина, други обърнаха особено внимание на аутфита на звездната мама. Певицата бе заложила на къса рокличка в физически цвят, само че някои обърнаха внимание на дълбокото деколте. 

Все отново се откриха хора, които да подлагат на критика Симона, която отглежда щерка си сама. " Жалко за детето, тъй като пораства без бащина любов и обич ", написа потребителка. Припомняме, че певицата се раздели с таткото на Галина, само че аргументите по този начин и не станаха ясни.

Виж още: Без филтър: Сабрина Карпентър отхвърли за спекулация с Джошуа Басет, пошегува се с размера на бюста си 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР