Симона Загорова е една щастлива и прекрасна млада майка. Съвсем

...
Симона Загорова е една щастлива и прекрасна млада майка. Съвсем
Коментари Харесай

Разходка по женски: Симона изведе малката Галина, компания им прави гордата прабаба

Симона Загорова е една щастлива и прелестна млада майка. Съвсем скоро тя роди първата си рожба, само че към този момент наподобява отлично. Щерката на Глория реши да показа благи фамилни фрагменти от разходката със своята дъщеричка в известне столичен парк. От фотосите се вижда, че надарената Симона е почнала да възстановява формата си преди бремеността, само че и не сме сюрпризирани. Тези първи дни и месеци от живота на дребното детенце, несъмнено държат Загорова на крайник дълго време, а и всяка друга майка.

Виж още:

Певицата разгласява в Инстаграм серията от фотоси, а правилните фенове на Симона побързаха да я похвалят за външния тип. Те означават, че младата мама сияе и излъчва обич.

Симона изведе дребната Галина на разходка в столичния Южен парк. " Разходка по женски ", написа младата майка, която макар мразовитите дни е твърдо решена, че би трябвало да калява детензето си. По време на разходката компания ѝ прави майката на Глория - Стефка, която към този момент е и прабаба, а Симона разказва деня като същински женски парадайс.

Виж още:

Бащата на дребната Галина се споделя Даниел и е служител на реда. В последните седмици двамата анонсираха, че ще стартират своя YouTube поредност, в която ще готвят. Даниел и Симона са дружно от към година.

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР