Симона Загорова дълго време запазваше мълчание по темата с изказванията

...
Симона Загорова дълго време запазваше мълчание по темата с изказванията
Коментари Харесай

Щерката на Глория скочи на Тото и Кали

Симона Загорова дълго време запазваше безмълвие по тематиката с изявленията на Кали и Тото, че майка ѝ Глория няма шлагери. Но не щеш ли пристигна и нейният ред да изрази мнението си.

Припомняме ви, че абсурдът след подкаста се развихри много бързо и в това число Глория направи обществен коментар, само че внимателно и с финес без да загатва имената им. Симона обаче беше надалеч по-конкретна и даже прикани Кали и Тото да замълчат, тъй като с сходни изказвания само се излагат.

Припомняме ви, че този епизод беше преди най-малко година, а по-късно Кали сервира извиненията си, само че наподобява, че горчивият усет към момента не е отминал за Загорова. Тя бе посетител в подкаста на Блиц, където беше наранена тематиката и ето какво показа тя:

" Да бъдеш колегиален значи да не плюеш непознатия труд. Всеки реализатор се старае, колкото може, с каквито пари разполага и преценя по кое време и каква ария да пусне, по какъв начин да наподобява и така нататък Но пред обстоятелствата, че тази жена е легенда и е потвърдила, че от нея може да се взема образец. Била е на борби на сцената, където се е видяло кой какво може. И в един миг да се обърнеш, на фона на 15 сполучливи албума, на осовоположника на този жанр, от който всички други сега изкарват пари, да кажеш, че няма шлагери.

Кали и Тото се изложиха доста с това си изявление. Не инцидентно майка ми прави огромен концерт в зала 1 на НДК на 28 юни по случай 30 години на сцена. Ако Тото и Кали създадат 30 години на сцена и имат толкоз доста песни и албуми зад тила си, тогава вероятно можеш да приказваш за триумфите или неуспехите на другите. Ако нямаш такива достижения, по-добре млъкни и недей да се излагаш по този метод ", безапелационна е Симона.

Източник: Woman.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР