Симона Тодорова, която бе простреляна в слепоочието от 37-годишния Михаил

...
Симона Тодорова, която бе простреляна в слепоочието от 37-годишния Михаил
Коментари Харесай

Медицински феномен в Бургас! Фаталната красавица Симона излезе от реанимация и...

Симона Тодорова, която бе простреляна в слепоочието от 37-годишния Михаил Станчев на 2 юни, е изписана от отделението по Реанимация на УМБАЛ Бургас и преместена в Неврохирургия. От тази заран 22-годишното момиче е почнало да се храни и пие вода. Тя даже се пробва да приказва, което е същински медицински феномен, написа " Флагман ".

Цяло знамение е, че Симона се разсъни от кома, а единствено няколко дни по-късно стартира и да се храни сама, разясниха лекари. Те са безапелационни, че в случай че траекторията на проектила е била от лявото към дясното слепоочие, тя е нямала никакъв късмет да оцелее.

На Симона е направена тежка интервенция, изсмукани са загнилите елементи от кръвоизлива в мозъка, направено е и кръвоспиране на кървящите съдове. Това е нормализирало 22-годишното момиче, само че към момента е рано да се каже какви затруднения ще има.

Простреляни са гностични полета в мозъка, които са свързани с речта и със способността за граматически и математически разбор, както и да възприема и слуша музика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР