Симон Байлс е готова да участва на шесто световно първенство

...
Симон Байлс е готова да участва на шесто световно първенство
Коментари Харесай

Гимнастичката Симон Байлс ще участва на шестото си световно първенство

Симон Байлс е подготвена да взе участие на шесто международно състезание в кариерата си този месец, откакто реализира най-хубавия резултат в многобоя на квалификациите в Съединени американски щати, оповестиха от америнската федерация.

Байлс, четирикратна олимпийска шампионка и 19-кратна златна медалистка от шампионати на планетата, е отпред на тима от пет дами, които отпътуват за Антверпен (Белгия). Именно в белгийския град Симон завоюва първата от петте си международни трофеи в многобоя през 2013-а на едвам 16-годишна възраст.

" Връщам се там, където стартира всичко. Ще се забележим скоро в Белгия ", написа 26-годишната гимнастичка в Инстаграм.

Байлс ще стане първата жена, която ще съставлява Съединени американски щати на шест международни шампионати по спортна гимнастика, откакто завоюва квалификацията, оглавявайки класирането в многобоя на двудневния селекционен лагер тази седмица в Кейти (Тексас).

Шампионатът на планетата ще се организира от 30 септември до 8 октомври в Белгия.

Американката се завърна в спорта през август след двегодишна пауза, откакто се отдръпна от няколко дисциплини на олимпийските игри в Токио 2020 поради проблеми с психологичното здраве. Тя завоюва рекордна осма купа в многобоя на националния шампионат и сподели по-рано този месец, че огромната цел пред нея е да взе участие на Игрите в Париж идната година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР