Симеон Втори ще присъства на погребението на бившия гръцки крал

...
Симеон Втори ще присъства на погребението на бившия гръцки крал
Коментари Харесай

Симеон Втори отива на погребението на бившия гръцки крал Константин

Симеон Втори ще участва на погребението на някогашния гръцки крал Константин. Това съобщи електронното издание ".

 

В понеделник е поклонението и погребението на 82-годишният крал. Според " Ефимерида " на траурната гала ще дойдат краски особи от цяла Европа.
 
Испанският крал Фелипе и брачната половинка му Летиция са предстоящи в Атина, както и двете сестри на краля на Испания, и почетният крал Хуан Карлос.

 

Фелипе и Летисия ще дойдат в Атина през днешния ден неделя и ще отседнат в хотел " Англия ", а във вторник ще отпътуват. И Хуан Карлос се чака през днешния ден в неделя в Атина и ще замине във вторник.

 

Датският замък ще бъде показан на най-високо равнище, като на погребението ще участват кралица Маргрете, сестра на Анна-Мария, също нейната сестра принцеса Матилд и престолонаследникът принц Фредерик.

 

Принцеса Мери, брачната половинка на Фредерик, няма да участва, защото ще остане в страната в ролята си на регент, съгласно техния протокол.

 

Според шведските медии както шведският крал Чарлз (първи братовчед на Анна-Мария), по този начин и кралица Силвия ще участват на погребението в понеделник. Днес, неделя, великият херцог Хенри Люксембургски, с който някогашният крал поддържаше тесни фамилни връзки, ще пристигна в Атина за погребението на Константин.

 

Що се отнася до холандското кралско семейство, с което фамилията на Константин прекара лятото в Порто Хели, холандските медии оповестяват, че крал Вилем-Александър ще бъде съпроводен от кралица Максима и майка му, кралицата майка Беатрикс.

 

Норвежкото кралско семейство ще бъде показано от престолонаследника принц Хокон и брачната половинка му принцеса Мете Марин. Британското кралско семейство ще бъде представлявано от принцеса Ана, съгласно информация във Англия, позоваваща се на английския замък.

 

Различни са информациите в непознатите медии дали принц Уилям и Кейт Мидълтън ще участват на погребението на някогашния крал Константин. Най-вероятно няма да дойдат, гласят последните информации, само че в случай че това стане, то ще е частно посещаване. 

 

Друга „ синя кръв “, която съгласно информация на iefimerida.gr ще участва, е принц Алберт от Монако, който идва през днешния ден, неделя, в Атина, както и някогашният цар на България Симеон, а също и представител от бившето кралско семейство на Румъния, брачният партньор на принцеса Маргарита, Раду.

 

Според информация на iefimerida.gr, представител на йорданското кралско семейство ще бъде в Атина за погребението на починалия крал Константин.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР