Силвия Петкова и Зоран Петровски за малко да се разведат! Зоран

...
Силвия Петкова и Зоран Петровски за малко да се разведат!
Зоран
Коментари Харесай

Победителят Зоран от „Сървайвър“ шокира: Със Силвия бяхме пред раздяла!

Силвия Петкова и Зоран Петровски за малко да се разведат!
Зоран Петровски завоюва нощес паметния следващ сезон на „Сървайвър“. Освен с това, че бе най-хубавият в риалитито, македонецът е прочут и с това, че е брачен партньор на Силвия Петкова. Двамата са дружно от много време, имат и едно дете. Преди него чаровната актриса бе обвързана за прочут интервал с Калин Врачански.
 Силвия Петкова
Силвия Петкова щастлива през днешния ден до мъжа си

Краят на връзката й с Врачански идва по нейно предпочитание, а той е унищожен и му би трябвало време, с цел да го преодолее. Петкова обаче към този момент е на крилцата на любовта със Зоран, който ще стане сателит в нейния живот. Но въпреки да се обичат бясно, двамата са били пред разлъка и това призна самият Зоран в предаването.

Той изясни и повода за това, а тя се оказа не друга жена, а прекомерно многото му работа. „Постоянно работех, съвсем не се вясвах у дома, със Силвия не се виждахме на процедура. Това стартира обаче да тежи на връзката ни, започнахме някак да се отчуждаваме и осъзнах внезапно, че пожертвам в действителност да я изгубя. Не желаех това, не желаех да се лиша от фамилията, което боготворя, а детето ми да пораства с родители в развод“, сподели Зоран.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР