Силвия Кацарова е безспорна любимка на поколения българи и голям

...
Силвия Кацарова е безспорна любимка на поколения българи и голям
Коментари Харесай

Дъщеря й му е кака: Вижте какво момченце забърса 70-годишната Силвия Кацарова!

Силвия Кацарова е безспорна фаворитка на генерации българи и огромен глас. В това няма две отзиви. Певицата обаче от дълго време шокира с персоналния си живот, браковете, а в последно време и влечението към надалеч по-млади от нея мъже.

Силвия е на съвсем 70 години, 69 навършени, а се държи все по-фриволно и безвкусно. Тези дни гръмна скандал, откакто тя бе засечена за следващ път в компанията на млад бабанка, с който искрено флиртува.

Очевидци разкриха, че Кацарова все по-често посещава автомивка, където работи въпросният юнак. Разбира се, той се държал с нея повече от прелестно, най-много тъй като я познава от екрана и за него тя е звездата Силвия Кацарова. Певицата обаче не криела мераците си към него и не преставала да се заиграва с флиртчета и " намигвания ", описват очевидци.

" Та този човечец, това лъвче, е несъмнено по-младо от щерка й Теди Кацарова, тя му е кака. Но хайде, надалеч повече би вървяло тя да го смъква, в сравнение с Силвето. Какво им стана на тия дами като навършат едни години, не е ясно, но хубавичко превъртяха всеобщо. Мода ли е тва, бе, какъв е тоя срам?! ", разясняват и консуматори в нета.

Силвия Кацарова обаче пет пари не дава и не заплаща налог хорско мнение. А дали с въпросния са единствено на вербални свалки, или има освен това, ще забележим занапред.

Тагове: Теди Кацарова Силвия Кацарова бракове автомивка лъвче флирт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР