Силвия Кацарова държи винаги да е елегантна, дори и когато

...
Силвия Кацарова държи винаги да е елегантна, дори и когато
Коментари Харесай

Силвия Кацарова пазарува зарзават с палто за 6 бона

Силвия Кацарова държи постоянно да е елегантна, даже и когато отива за бързи покупки до кварталния супермаркет. Репортер на „ Уикенд ” засече певицата в центъра на София, близо един от домовете й, където гласовитата туркиня избираше плодове и зеленчуци, а откакто персонално подбра доматите и портокалите, се насочи към топлата витрина, където търсеше нещо вкусно и здравословно.
Изпълнителката на „ Големият транспортен съд минава ” беше издокарана с панталон, ниски обувки и топло кожено палто за към 6000 лв.. Бившата вокалистка на „ LZ ” е огромна фенка на елегантните облекла, скъпи палта и луксозни бижута. Русата хала е признавала в свои изявленията, че има цяла стая, която е гримьорна. Тя се намира в къщата й в Бояна, където живее с втория си брачен партньор Любо. Кацарова има и апартамент в центъра на София, където също върви постоянно.

68-годишната естрадна легенда е очевидно в добра форма, която съумя да резервира след ударното си вталяване преди години. Преди време русокоската съумя да се отърве от 10 непотребни кг благодарение на диета с кълнове. Оттогава тя деликатно следи с какво се храни, с цел да не наддава.

Елзетката е получила скъпото си кожено палто, с което се бе наметнала, от обичания си мъж Любомир, който е много състоятелен. Двамата се сгодиха най-неочаквано преди 11 години, като Силвия се разведе с дългогодишния си сътрудник Милчо Кацаров поради ненадейно лумналата й обич с предприемача. „ Нека ми елементарни Милчо, само че срещнах огромната си обич - сърцето не пита ”, сподели тогава естрадната легенда, която завърши 30-годишен брак поради студентската си обич, с който се срещнали инцидентно след доста години.

Любо от години развива личен бизнес в Австрия. Той има парцели във Виена, вила в Алпите, както и на българското Черноморие. „ Нелепо е да се мисли, че съм с Любо поради парите. Аз съм от друго потомство, за нас тези работи нямат никакво значение ”, споделя изпълнителката на безконечния шлагер „ Големият транспортен съд минава ”. Все отново Силвия не отхвърля, че води висок стандарт на живот и брачният партньор й я глези като писано яйце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР