Силвиньо е новият селекционер на албанския национален отбор. 48-годишният бразилец

...
Силвиньо е новият селекционер на албанския национален отбор. 48-годишният бразилец
Коментари Харесай

Бивш играч на Барселона и Ман Сити повежда Албания в квалификациите за Евро 2024

Силвиньо е новият селекционер на албанския народен тим. 48-годишният бразилец подписа контракт и ще води албанците в квалификациите за Евро 2024 в Германия.  " Футболът има потребност от душа и сърце долу на терена. Паради тази причина съм тук ", разяснява някогашният национал на Бразилия на конференция, представен от АП.  Контрактът на Силвиньо е за 18 месеца. 

Бразилецът заменя на поста Едоардо Рея, който води Албания в продължение на три и половина години. Бразилецът е някогашен футболист на Арсенал и Барселона, като за малко носи и екипа на Манчестър Сити в края на своята кариера през 2010 година. Силвиньо е водил Олимпик Лион и Коринтианс в своята татковина по време на треньорската си кариера, само че беше и помощник на Тите в националния тим на Бразилия, както асистент на Роберто Манчини в Интер Милано. 

Бразилецът Дорива и аржентинецът Пабло Сабалета ще бъдат помощници на Силвиньо в идните квалификационни мачове за Европейско състезание на албанците против Полша, Чехия, Молдова и Фарьорските острови.  " Знаем, че групата и много уравновесена и сложна, само че ще опитаме да се класираме за финалите ", сподели още експертът. Албания се класира за Евро 2016 под управлението на селекционера Джани ди Биази.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР