Силвестър Матеев – Силвър сложи край на публичните си изяви.

...
Силвестър Матеев – Силвър сложи край на публичните си изяви.
Коментари Харесай

Фолк певец се сбогува с феновете

Силвестър Матеев – Силвър постави завършек на обществените си изяви. От екипа на музикалния продуцент и фолк реализатор оповестиха изненадващото му решение посредством пост в обществените мрежи. " Скъпи другари, осведомяваме ви, че за неустановен интервал от време Силвър приключва своите обществени изяви, само че не и музикалната си кариера “ – гласи обявата.

Неочакваната вест пристигна като гръм от ясно небе за почитателите на музиканта, поради обстоятелството, че летният сезон е най-силният за изпълнителя и групата му. За момента не става ясна и повода за прекратяването на клубните участия на звездата. Приближени на Силвър разясняват, че е подхванал тази крачка заради персонални аргументи, които досега не са оповестени обществено. От лейбъла на композитора също резервираха безмълвие, като въпросите на тази тематика биват общително отклонявани.

Междувременно през днешния ден формалния инстаграм профил на звездата осъмна празен, като в него са изтрити всички фотоси на Силвестър Матеев, което още повече озадачи меломаните, написа Хотнюз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР