Силва Дончева е една от най-известните астроложки у нас. Завършва

...
Силва Дончева е една от най-известните астроложки у нас. Завършва
Коментари Харесай

Топастроложка: Вирусът няма да изчезне, ще остане с нас завинаги

 Силва Дончева е една от най-известните астроложки у нас. Завършва история в СУ " Св. Климент Охридски “, само че се увлича по звездите и галактиките, както и по различни методики като хомеопатията. Автор е на новаторското направление " Вербална хомеопатия “ и на книгите " 360 градуса преди края “, " Вербална хомеопатия “ и учебник по астрология.

Още предходната година тя предвижда появяването на ковид и следствията, които ни чакат. И настоящата ѝ прогноза за понижаване на болните обаче не е изключително оптимистична. " Отливът може да стартира най-рано през февруари. Защото и януари е много сложен месец. Особено от новата Луна в средата на януари, която е с много трагични аспекти и ще продължи възходящата линия. Може да чакаме понижаване на темпото най-рано през февруари, само че в същото време през април може да има нова крива нагоре “, безапелационна е астроложката. По нейни думи вирусът няма да изчезне изцяло. " Ние сме в него вечно. Той е пуснат през 8 милиарда души! Някъде може да изчезне за избран интервал, само че след това отново ще се внесе назад. Освен това вирусът е неестествен – към този момент го споделиха толкоз лекари. А откакто можеш да направиш един вариант, можеш да направиш още 100. Ситуацията е свирепа “, добавя специалистката.

" Когато вирусът се появи, стартира цикъл от 33 години, т. е. има план-програма за 33 година Вирусът е началният стадий – може да измислят нещо ново. Меркурий се оказа в менгемето на Сатурн и Плутон, изгорял от Слънцето. А Меркурий значи точно дишане, той е обвързван с белия дроб, с образованието, с пътуването, с връзките. Той просто се бухна в Козирог, сплескан от Сатурн и Плутон. Слънцето изгори и трите планети и те ще проявят неприятните си качества “, изяснява още Силва. Според нея и в околните години ни чакат съществени планетарни рокади. " Първият огромен конфликт е през март – април 2021 година, на Сатурн и Уран, по-късно през ноември 2021, а най-жестокият им конфликт е през есента на 2022 година

Сега стартира едно вълнообразно придвижване, което е единствено началото. Значи ние влизаме в интервал на тирания. Това оповестиха четирите небесни тела на 12 януари 2020 година на фона на лунно и слънчево затъмнение. Струпването на толкоз отрицателни аспекти едновременно е изключителна необичайност в астрологията. Предишният подобен съвпад е бил единствено сред Сатурн и Плутон – а в този момент към него се причислиха самото Слънце и Меркурий. Това са доста персонални небесни тела, Слънцето е Аз-ът на индивида, Меркурий – интелектът “, разкрива още астроложката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР