Силното представяне на Райън Сесеньон приключи с трансфера му в

...
Силното представяне на Райън Сесеньон приключи с трансфера му в
Коментари Харесай

Конте нетърпелив да види в игра свой футболист

Силното показване на Райън Сесеньон завърши с прехвърлянето му в Тотнъм през 2019 година, само че в този момент младият бранител има всички шансове още веднъж да върне положителната си форма при новия управител на лондончани Антонио Конте. 21-годишният някогашен футболист на Фулъм изкара целия финален сезон като преотстъпен в немския Хофенхайм, а предходната неделя игра при успеха за "шпорите " с 2:1 вкъщи против Лийдс в дуел от Висшата лига.

"В момента е изцяло подготвен да стартира като титуляр. Нямам самообладание да видя неговото показване на терена, тъй като е надарен и може да се развие още доста. Трябва да бъде на наше разположение във всеки един дуел ", съобщи Антонио Конте пред медиите.

Очаква се британският юношески национал Сесеньон да започва в титулярния състав на Тотнъм в дуела против Мура от груповата фаза на Лигата на конференциите в четвъртък.

"Райън има необикновен капацитет. Видях, че в предишното имаше съществени проблеми с травми. Сега се пробва да работи по верния за него метод. Важно е да го прави всеки ден и да дава всичко от себе си ", сподели още италианският експерт.

Победа против словенския Мура ще класира Тотнъм във етапа на директните елиминации на шампионата Лигата на конференциите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР