Силно участие в рали ЕСОК в Ескишехир, Турция, записаха родните

...
Силно участие в рали ЕСОК в Ескишехир, Турция, записаха родните
Коментари Харесай

Ангелов и Гаджев четвърти на рали ЕСОК в Турция

Силно присъединяване в рали ЕСОК в Ескишехир, Турция, записаха родните българските екипажи. Шампионът на България на рали и рали спринт Мирослав Ангелов, който от това съревнование има нов навигатор - Георги Гаджев, с Skoda Fabia R5, се класира на 4-то място в генералното класиране на ралито, годно за европейския трофей. Екипажът на " Мегапорт Рейсинг " е на 1,46 мин зад спечелилия Мурат Бостанджи и Онур Ватансевер след 8 спортни прави. Втори и трети са екипажите Бурак Чукурова/Ведат Бостанджи и Денис Фахри/Бахадир Гюченмез.

Зад Ангелов и Гаджев останаха Йордан Атанасов и Янаки Янакиев с Mitsubishi Lancer Evo 9 - на 1,54 мин, а Никола Мишев с Йордан Батаклиев (Peugeot 208 R2) са 24-и.

Вторият ден в рали ЕСОК бе с 4 скоростни стадия с дължина 74,16 км и обща отдалеченост 198 км с преходите.

" Ралито е отлично и успяхме да натрупаме доста опит на него, тъй като има изцяло друг асфалт с това, с което съм се сблъсквал. Днес валя на няколко пъти и имахме две поднасяния. Доволен съм, тъй като не се стигна до нещо съществено, само че беше рисково съревнование, в което сцеплението непрекъснато се сменяше ", разяснява Мирослав Ангелов.
 ФИА подготвена да оказва помощ за връщането на рали
ФИА подготвена да оказва помощ за връщането на рали " България " в Европа

Шизофренията ни заличи от картата за две години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР