Силно се надявам, че следващия път заедно ще поднесем цветя

...
Силно се надявам, че следващия път заедно ще поднесем цветя
Коментари Харесай

Демерджиев: Скопие отказа съвместно поклонение пред гроба на Гоце Делчев

Силно се надявам, че идващия път дружно ще поднесем цветя на гроба на Гоце Делчев. Това съобщи н Скопие вътрешният министър Иван Демерджиев.

„ Предложих това да се случи и през днешния ден, само че то не се възприе от македонската страна. Много имам вяра, че идната година няма да е по този начин. “ - сподели Демерджиев.

Вицепремиерът и вътрешен министър е отпред на българската делегация, която ще отдаде респект пред саркофага на огромния наш бунтовник Гоце Делчев, който се намира в църквата „ Свети Спас “ в Скопие.

Очаква се към 100-150 българи да се поклонят пред гроба на лидера на ВМОРО. Министър Демерджиев заяви, че има данни за спрени българи по границата с РСМ. „ За мен са значими две неща - освен дали ще бъдат спрени, а и по какъв начин ще бъдат обработени техните документи ”, сподели още той.

В столицата на районен съд Македония има засилени ограничения за сигурност, изключително към храма „ Свети Спас “. Македонските медии се оплакват, че не са допускани и се затруднява работата им. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР