Силно биополе – добро здраве, високо самочувствие и развита биоенергия.

...
Силно биополе – добро здраве, високо самочувствие и развита биоенергия.
Коментари Харесай

7 признака, които недвусмислено доказват, че имате много силно биополе

Силно биополе – положително здраве, високо самочувствие и развита биоенергия. Тези качества от време на време не са задоволителни за реализиране на триумф. Въпреки това енергийната отбрана може да бъде развита посредством фокусиране върху 7 признака на идеалното биополе.
1. Ако аурата е чиста и мощна, човек съвсем не боледува. Когато аурата е слаба, индивидът е претрупан, има чести главоболия, появяват се хронични болести, той елементарно настива. Понякога се появяват по-сериозни болести.
2. Едно мощно биополе подарява своя притежател с невероятния си шанс във всички каузи. Грубо казано, хората със мощна сила постоянно имат по-голям късмет да реализират триумф без доста изпитание.

3. Силното биополе се усеща, когато човек излъчва оптимизъм. Когато стоите до подобен човек, имате предпочитание да действате, желаете да завладеете света и виждате всичко в по-приятна светлина. Ако този човек е от противоположния пол, то е доста елементарно да се влюбите в него.
4. Проблемите стоят надалеч от хората със мощно биополе. Това не значи, че такива хора нямат никакви проблеми, те просто не им предизвикват подобен дискомфорт.
5. Ако човек има мощно биополе, тогава той най-вероятно е водач. Да водите другите и да бъдете слаби, са две неща, които са изцяло несъвместими едно с друго.
6. Силно биополе – мощно тяло. Когато човек е мощен душевен, той е мощен и физически. Той е устойчив, постепенно се уморява и постоянно е подготвен да реализира нови висоти.

7. Умът е отворен. Тези хора не се опасяват да опитват, уголемяват границите, гледат оттатък хоризонта. Силната сила не разрешава да се страхувате от измененията. Това още веднъж потвърждава, че животът е динамичен. Животът непрекъснато се трансформира и трансформира.
Невъзможно е някой да има единствено два или три от признаците за мощно биополе. Хората с мощна аура имат и седемте, само че те са развити в друга степен. Разбира се, че има отклонения и аномалии, само че като цяло всеки от изредените седем признака се задълбочава, колкото по-силно е енергийното поле. Затова работете над мислите и възгледите си върху света и хората – тогава ще дойдат и благотворните промени.

Важно е да не се отказвате още в самото начало, а да продължите по посоката, която сте поели без боязън и съмнение.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР