Силният човек в Локомотив (София) Иван Василев говори пред Тема

...
Силният човек в Локомотив (София) Иван Василев говори пред Тема
Коментари Харесай

Локо е против прекратяване на първенството

Силният човек в Локомотив (София) Иван Василев приказва пред " Тема Спорт " по отношение на концепцията на част от клубовете шампионатът да се приключи, а в елита да влязат първите три тима от Втора лига. " Железничарите " ще са ощетени, защото са четвърти, с действителни шансове да се преборят за тройката.

" Разбира се, че сме срещу, ние ще бъдем ощетени. За Втора лига може да се измисли различен вид. Например да има крайна четворка или пък да играят първи против втори и трети против четвърти и по този начин да се решат нещата. Така е по-справедливо. А и въпреки всичко Септември (София) е втори, само че има мач по-малко от първия, което също е непочтено. По стратегия имаме дуел със Спартак (Варна), а Монтана гостува на Ботев (Гълъбово), след което играем един против различен. Каквото и да е, може да се измисли по какъв начин да се действа, само че не считам, че прекратяването е вярното ршеение. Иначе поддържам концепцията за Първа лига с 16 тима. Може да сепомисли и примерно два отбора да изпадат непосредствено, а един да играе бараж ", сподели Василев.

" В понеделник момчетата ще си вземат заплатите, само че оттук нататък ще забележим по какъв начин ще действаме. Ако не се играят мачове и се отиде на различен вид, ще се разпуснем и това е. Няма по какъв начин да ги държим до юни месец, без да играят и упражняват. Да не приказваме, че заплащам и 12 квартири ". Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР