Силните изяви на Виктор Йосифов с екипа на Монца бяха

...
Силните изяви на Виктор Йосифов с екипа на Монца бяха
Коментари Харесай

Виктор Йосифов прати "Сиена" във втора дивизия

Силните изяви на Виктор Йосифов с екипа на " Монца " бяха в основата на домакинската победа на отбора от североизточна Италия. Играчите на Фабио Соли се постановиха над " Сиена " с 3:1 (22:25, 25:23, 25:19, 25:20) и записаха четвърти следващ триумф във всички шампионати.
Снимка: legavolley.it
Капитанът на националния ни тим по волейбол, който преди началото на кръга беше водач в класирането по блокади, се регистрира с 6 точки (2 аса, една блокада) за своя отбор.

В първия гейм " Монца " стартира мощно и след ас на Дзаворнок и неточност на Ишикава бързо поведе с 9:4. Юрий Гладир отговори на предизвикването с директна точка от начален удар и понижи изоставането на " Сиена " за 10:11. Мощният сервис на Йосифов затрудни посрещането на гостите, които усилиха задатъка на 3. Украинецът с полски паспорт наниза още 2 аса, с което предпоследните в класирането обърнаха развоя на гейма и след 25:22 поведоха в срещата.

Втората част стартира по-добре за тима на " Сиена ", който поведе първоначално за 12:9. Хубав блок на Амир Гафур и Виктор Йосифов изравни резултата при 13-а точка, а иранецът по-късно спря Гладир и обърна за 15:13. Директна точка от начален удар на Йосифов направи задатъка 3 точки.

След 25:23 " Монца " изравни резултата на 1:1.
Снимка: legavolley.it
След първите разигравания преимуществото бе в интерес на домакините, които след неточности на Кристиян Савани поведоха с 5 точки при 15:10, а по-късно играчите на Фабио Соли завоюваха частта с 25:19.

В четвъртия гейм асове на Гафур и Йосифов дадоха задатък на " Монца " за 13:11. Две следващи неточности на Рамос доведоха до закъснение на " Сиена " от 4 точки, което дефинитивно прекърши отбора, който загуби гейма и мача след 20:25. Така " Сиена " изцяло се елементарни с възможностите си за оставане в елита.

С успеха си " Монца " резервира 7-ата си позиция и приближи на точка зад " Калцедония " Верона " и към този момент е на 4 пред " Падуа ".

В неделя очаквайте още 2 конфликта с марка италианска Серия А1. От 19:00 ч. на уеб страницата btvnovinite.bg Цветан Соколов ще се опита да донесе нов триумф на " Лубе Чивитанова " при гостуването на скромния отбор на " Кастелана ". Час по-късно по RING е дербито на кръга сред четвъртия в класирането " Модена " и втория " Тренто ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР