Силните дъждове и наводненията в италианската област Емилия-Романя вече се

...
Силните дъждове и наводненията в италианската област Емилия-Романя вече се
Коментари Харесай

Опасност от наводнение изгони отборите от „Имола”

Силните дъждове и наводненията в италианската област Емилия-Романя към този момент се отразяват на подготовката на спортния уикенд във Формула 1 на пистата „ Имола ”. Заради проливните превалявания през вчерашния ден привечер отборите от Формула 1 и подгряващите шампионати трябваше да изоставен боксовете на пистата, като през днешния ден би трябвало да се вземе решение дали механиците ще могат да продължат работа по оборудването на боксовете и подготовката за уикенда.

От управата на пистата обясниха, че евакуацията през вчерашния ден се е наложила като защитна мярка и не е имало директна заплаха за отборите и хората, работещи в боксовете.

Силните дъждове и наводненията в Емилия-Романя към този момент взеха две жертви, а още един човек се води липсващ.

Очаква се, че с наближаването на уикенда на „ Имола ” дъждовете да намалеят и ситуацията с трафика и наводнените сектори да не е толкоз сериозно. Но също по този начин се чака, че в хода на спортния уикенд на „ Имола ” да продължи да вали, като дъждът ще има роля в обособените сесии на пистата, в това число и в квалификацията и надпреварата в неделя.
 Лошо време може да удари „ Имола ” Лошо време може да удари „ Имола ”  Никола Цолов пред Sportal.bg: Трябват ми още 1-2 десети! Никола Цолов пред Sportal.bg: Трябват ми още 1-2 десети!
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР