Силни бури връхлетяха Северна България през изминалата нощ. Нанесени са

...
Силни бури връхлетяха Северна България през изминалата нощ. Нанесени са
Коментари Харесай

Идат интензивни валежи, температурите падат

Силни стихии връхлетяха Северна България през миналата нощ. Нанесени са вреди в два регионални града.

Часове наред в региона на Видин имаше проблеми с електричеството. Зрители оповестяват за повалени от вятъра дървета и за наводнени къщи.

И в Русе след къса стихия имаше паднали и пречупени дървета.

Лошото време ще продължи и през идващите дни, като най-интензивни ще са преваляванията в сряда денем и в нощта против четвъртък, заяви БТВ.

Предстои и захлаждане.

Във вторник през страната ще минава леден атмосферен фронт. Сутринта ще бъде най-вече слънчево, само че към обяд облачността ще се усилва и след пладне на доста места, основно в Централна и Източна България ще има превалявания от дъжд. На места преваляванията ще са краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици.

Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад, преди обяд в Източна България - от югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 26 и 31 градуса.

По Черноморието облачността ще е забележителна и след обяд ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан юг-югоизточен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от север-северозапад и краткотрайно ще се усили. Максималните температури ще са 25 - 27 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 26 - 28 градуса.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР