Силната игра в защита ще наклони везните в полза на

...
Силната игра в защита ще наклони везните в полза на
Коментари Харесай

Козовете на "Сити" през погледа на Ричард Дън

Силната игра в отбрана ще наклони везните в интерес на " Манчестър Сити " във финала против " Челси ", счита някогашният капитан на " жителите " Ричард Дън.

Ирландецът даде изявление за bTV преди дълго чакания британски конфликт за трофея в Шампионската лига, който може да гледате онлайн по bTV Action.

" Промяната на тима през този сезон е в отбраната, която се оправя превъзходно. " Сити " подписа с Рубен Диаш, а дружно с него Джон Стоунс построи добър тандем. " Гражданите " наподобяват като тим, който не позволява голове. Добрата защита дава независимост и на нападателите. Защитата на " Сити " е малко по-добра от тази на " Челси " и съгласно мен това ще донесе успеха на " жителите ", сподели Дън.

Снимка: Reuters

" Много хора подлагат на критика качествата на Пеп като треньор. Чувството, което Гуардиола изпитва, е като че ли почитателите се пробват да го удрят с сопа заради обстоятелството, че не е съумял да завоюва този трофей цели 10 години. Да спечелиш Шампионската лига е нещо доста мъчно. Ако играех на този край, бих желал тъкмо Пеп да ми е треньор. Вярвам, че " Сити " ще победи. Гуардиола го заслужава ".

" Разликата сред ПСЖ и " Челси " е, че Томас Тухел съумя да накара футболистите на " сините " да играят като един. Сега е шансът му да завоюва Шампионската лига, тъй като неговият тим играе добре като колектив и има религия в треньора си. "

Снимка: Reuters

" Нито един от футболистите не е индивидуалист. Всички желаят трофея и се поддържат. Именно поради това " Челси " е най-опасният противник, който " Манчестър Сити " можеше да срещне на финала ", добави Дън, като предвижда победа с 1:0 за " небесносините ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР