Силна, женска и много интересна - такава бе битката между

...
Силна, женска и много интересна - такава бе битката между
Коментари Харесай

Кремeна след "Игри на волята": Какво я научи шоуто, за приятелството с Мани и скандалите със Стоян

Силна, женска и доста забавна - такава бе борбата сред Кремена и Милена, която обаче съумя да се избави от елиминация и в профил Кремена от трети сезон на " Игри на волята ". Кремена сподели достолепие и предпочитание за борба от самото начало и че неуспехите са невъзможни. Когато се случат обаче, Кремена се стараеше да се поправи и да се върне в игрите с цялостна мощ. Здрава и непоколебима са думи, които разказват най-точно хасковлийката, която Соня преди време назова " тежкоатлет ". 

Разговаряхме с Кремена часове след напускането, а тя ни описа много забавни неща за престоя си в " Игри на волята ", с кои участници е останала близка след напускането ѝ, какво е мнението ѝ за Елизабет и още истории в редовете по-долу:

- Кремена, ти беше една от най-силните дами в този сезон! Успя да отстраниш Красима, която не беше въобще за подценяване. Какво обаче се случи на тази елиминационна борба против Милена? Нещо ли не ти доближи или всичко беше въпрос на шанс?

- Това просто не беше моята игра. На мен ми дай силови борби, тъй като ми куцат тези с баланс в множеството игри. Да нося тежести, да плавам, да мъкна, канута да дълбая, само че това ми куца, а борбата с Милена беше най-вече баланс. Тази борба беше на Миленка, не моята.

- Дори след измененията в племето на Бойците, като че ли отношението към дамите се резервира. Защо " чистенето " ви продължава при вас, откакто в много игри показвате, че точно вие сте звездите в този сезон?

- При нас особено би трябвало да има мъжка физическа мощ, тъй като имаме Неделчо, Морунов и Андрей в племето. Андрей обаче физически не е мощен, Неделчо не е, Морунов е мощен и аз една мощна жена, Елизабет и Миленка, само че ние въпреки всичко нямаме тази физическа мощ, която имат те. При Приключенците са доста по-силни мъжете. Така стават техните победи, а на номинационните препоръки сме все ние. При тях просто има повече мъжка мощ. Ако има пъзел, ще победим ние... поради Неделчо. Не всичко обаче в тази игра е пъзели, ще има доста силови борби и там ще би трябвало мощ.

Виж още: Семира от " Игри на волята " показа мнението си за Стратимир, само че ще има ли сюрпризирани?

- Елизабет несъмнено внесе нова сила при вас, само че ти по какъв начин усети настъпилите промени и имаше ли нещо, което не ти хареса?

- Нямам нищо срещу Елизабет, зарадвах се, когато се върна. Тя е мощно момиче, въпреки че я победих в борбата на сезона. Точно такива хора ме стимулират, като нея. Изборът ѝ да открадне Милена не беше верен. Трябваше да се спре на мощен мъж от Приключенците, като Рабухчиев или Симеон. Последният нямаше по какъв начин, тъй като се водят някакви войни сред тях. Не съм сигурна даже от кое място идва всичко сред тях, може би след една номинация, която я прати на борба за оцеляване. Тогава точно аз я отстраних! Рабухчиев обаче би бил една по-добра партия.

- С Мани станахте близки в предаването. Какво е мнението ти за нея и поддържате ли контакти след Игрите?

- С Мани подкрепям връзки след Игрите, както и с Неделчо. Мани си я обичам и почитам доста. Много хора, в това число мои познати ми споделят, че тя е ужасна, кибритлийка, пали, наскърбява и така нататък, само че аз я почитам поради това, което е. Тя е преборила едно тежко заболяване. За мен тя е мощна жена в същинския смисъл на думата.

- С някои от другите участници резервира ли по-близки контакти?

- Да, с Милена и Елизабет контактувам най-много.

Виж още: В дома на една някогашна порно принцеса: Вижте в какъв разкош тъне Лана Роудс

- Вече на няколко пъти Морунов загатва, че те вижда в друга светлина, отношението му към теб се трансформирало и сте се сближили. Кога настъпи смяната в държанието му и мнението за теб?

- Промяната на Морунов настъпи точно, когато Елизабет направи раздялата и Мани не беше част от племето ни. Морунов ни поставяше с Мани под един общ знаменател. Той си имаше отрицателно отношение към Мани, а щом съм нейна другарка, то значи и аз съм такава. Когато Мани се махна, той ме видя като друг човек. Той просто не ме е видял под моята си светлина, а под прожектора на Мани. Морунов сподели, че ме е преоткрил след Мани, сподели, че за него аз съм била радикално друга и супер готина. Аз постоянно съм била такава, само че той не е виждал тези качества, тъй като Мани го дразнеше, а аз съм ѝ другарка и...

- Как реши да се запишеш в " Игри на волята "?

- Моята майка ми беше на посетители от Лондон през зимата. Точно тогава вървеше кастинга, а тя ме пита за какво не се запиша. Аз си споделих, че там ще вземат участие младежи, къде и аз ще вървя, аз съм жена на 40 години. Тя обаче не беше на това мнение, окуражи ме и в действителност тя ми попълни въпросника. Тя чете въпросите, аз давам отговор. Беше на подбив, даже забравих, само че навръх рождения ми ден ми се обадиха, на 28 март, че съм поканена на кастинг. Две седмици по-късно, точно на Цветница беше, отново ми се обадиха, с цел да ми кажат, че  преминавам на втори кръг и ми следва още един кастинг. Спуснато ми е от горната страна да бъда в " Игри на волята ". За мен това беше едно огромно премеждие, научи ме на самообладание този формат. В живота не съм такава, не давам да ми се месят. Не съм като Мани, по-прибрано и възпитано, не обичам да наскърбявам и обиждам хората. Аз и в Игрите не се скарах с никого, бях себе си, само че с една концепция много по-търпелива. Този формат ме научи точно на това.

- Има ли нещо, за което съжаляваш?

- Съжалявам, че от време на време не отвърнах на някои хора това, което съм желала и както си би трябвало. По-добре обаче човек да преброи до 10. 100 пъти мери, веднъж режи, са споделили хората. На този принцип бях там, аз също си имах етюд, както Неделчо, само че не на лист, а в главата ми. Бях си споделила да не влизам в кавги... даже при доста огромни провокации. Стана ми обаче доста хубаво, когато предложих Стоян и го пратих на номинация. Реакцията му беше показателна за това, какъв брой един мъж може да го е боязън от една жена. Аз бях изумена, тъй като Мани го е обиждала, само че той не реагираше по този начин. Когато го предложих аз обаче, Морунов не можеше да го успокои. Рита, хвърля в стопанството... беше нещо ужасно. Една дума обаче не ми сподели, не ме попита за какво съм го номинирала. С него не сме се имали още през цялото време. Знаете, с някои хора си допадате енергийно, говорите си. Той не ми е направил нищо неприятно, само че просто не се допълвахме. В един миг, когато имах грошове, си купих гласове, с цел да го махна. 

Виж още: По-силни от най-силните: Това са половинките на участниците в " Игри на волята "

- Разпознават ли те към този момент хората по улицата, в залата и споделят ли ти нещо?

- О, да! Много ми се радват децата, звънят ми на вратата да се снимаме. Възрастни дами също ме стопират, питат ме дали могат да се снимат с мен. Радвам се, тъй като това са хубави неща. Особено доста се усеща в дребните градове. Ако си в София, Варна и Пловдив хората ще те погледнат, ще кажат " А, Кремито от Игрите " и толкоз, само че в дребните градове е друго. Някой може да те хване за ръката, аз се обръщам. Все ме питат да се снимаме. Хората желаят да знаят кой ще е победител, само че няма по какъв начин да им кажа. Казвам им да гледат " Игри на волята ", с цел да им е забавно. Опитвам се с положително да им приказвам, такава съм в живота. 

Коя зодия си?

- Овен с асцендент Близнаци, а с тях не се разбирам доста в живота. За мен те са двойнствени хора, двама индивида в едно. Асцендентът от време на време обаче е по-голям от самата зодия. Стана ми неприятно, когато разбрах, че е точно Близнаци. Мислех, че съм Лъв, Везни, тъй като от време на време се двоумя, само че не и Близнаци. Всеки обаче си има нещо драснато, когато се ражда. Иначе много се дефинирам със зодия Овен, тъй като имам мощен темперамент, потеглям с рогата напред. Избързвам от време на време, мъж да видя – незабавно го желая, не ме интересува нищо. Овните водят стадото обаче, повече е от другите. Казвам го по-комично, само че несъмнено сме водачи.

- Кой е твоят любимец за продобиване на Игрите?

- Моят любимец е Морунов. За мен той е сложен състезател, учтив, разумен. В " Игри на волята " не всичко е плуване и пъзели. Неделчо не е сложен състезател, а Морунов ми е любимец от ден едно. От Приключенците дефинирам за мой любимец Стратимир, тъй като и той е мощен.

Изображение: https://www.instagram.com/kremenaruseva_fitnessstar/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР