Силна 17 членна листа от утвърдени имена в листата за

...
Силна 17 членна листа от утвърдени имена в листата за
Коментари Харесай

5-има юристи, доказани в професията авторитети ,общественици и общински съветници в силната листа на Левицата в Благоевград

Силна 17 членна листа от одобрени имена в листата за общински съветници на коалиция „ ЛЕВИЦАТА! “ в Благоевград. Кандидатите за съветници са потвърдили се благоевградчани, част от които сегашни и някогашни общински съветници, построили своя имидж на хора, които интензивно вземат участие в публичния и политически живот и оферират съответни решения за развиването на общината. Кандидатите за общински съветници от листата на коалиция „ ЛЕВИЦАТА! “ чудесно познават законите за локалната власт и локалното самоуправление, което в огромна степен ги отличава от огромна част от претендентите на другите политически обединения.В листата има петима адвокати. Водач на листата е регионалния координатор, някогашен общински консултант и безконечният опозиционер, юрист Албина Анева-Томова.Тя е приключила висшето си обучение по право в Юридическия факултет на Софийския университет “Св.Климент Охридски “,има и магистърска степен по Стопанско ръководство от Великотърновския университет.Работила е като мл.съдия,прокурор и от 1992 година е юрист в Адвокатска колегия-Благоевград.Носител е на Националната премия за правораздаване през 2019 година в категория „ Дело на годината “.Семейна с едно дете.Била е пет поредни мандата общински консултант.

Иван Станчев е магистър по стопанска система,бивш общински консултант. Работи като контрольор в Изпълнителната организация по риба и аква култури.Семеен с две деца.Станчев е член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в Благоевград,но след отстраняването му от листата на Българска социалистическа партия за общински съветници,е на второ място в листата на Левицата.

Третото място е на Ренета Пилевска,която с изключение на красиво е и ново лице в политиката.Завършила е две бакалавърски степени-по Публична администрация и по педагогика с британски език.Тя е била програмен началник на локално Радио-Благоевград,понастоящем е банкер в Обединена българска банка АД.Семейна с едно дете.

Ново попълнение в политиката е Димитринка Самарджиева-дългогодишен специалист в региона на Митниците.Тя е митнически консултант в Европейската задача за върховенството на закона в Косово,служител в Организацията за сигурност и съдействие в Европа-мисия в Украйна,представител в Международния комисариат за бежанците в Благоевград.Магистър по право.Семейна.

Магдалена Рачева-Иванова е юрист в Адвокатска колегия-Благоевград.Има стабилен стаж като юрист в региона,както на гражданското,така и на наказателното право.Семейна.Майка е на три деца.

Кирил Атанасов е бакалавър по Предприемачество и технологии,строителен бизнесмен,бивш играч по баскетбол.Той е и ръководител на Контролната комисия на Политическа партия “Изправи се България.

Друго ново лице в локалната политика е Младен Ванев.Той е бакалавър по интернационалните връзки,ръководител отдел „ Продажби инкасо “ във ВИК-Благоевград.Не е фамилен.

Д-р Петър Гайдарски е лекар-хирург с дълготраен стаж.Бивш шеф на МБАЛ-Благоевград.Баща на двама сина.

Данаил Георгиев е магистър по кино и телевизионна постановка.Работи като публицист.

Антон Манчев е основен помощник,доктор в Югозападния университет „ Неофит Рилски “.Семеен,с две деца.

Анна Ларикова е дълготраен счетоводител във компания за търговия с алкохолни и безалкохолни питиета.

Мариян Биков е юрист в Адвокатска гилдия –Благоевград с дълготраен стаж.Бил е основен секретар на Община-Благоевград.Семеен с три деца.

Най-младия член на листата е Катя Янева-тя е бакалавър по социология,оператор на мателорежеща машина с цифрово програмно ръководство в благоевградско сдружение.В момента приключва магистратура по право.

Евгения Байова е операционна здравна сестра в Очна клиника „ Визио “-Благоевград,с дълготраен стаж.Семейна.Майка на три деца.

Андон Димитров е чиновник в сдружение за търговия с безалкохолни и алкохолни питиета в Благоевград.

В листата е и някогашния основен проектант на Община-Благоевград-арх.Васил Тинчев.

Последното,но стратегическо място в листата е на Валери Смиленов.Той е магистър по педагогика,както и по обществена администрация.Бил е шеф на Единадесето учебно заведение в Благоевград,Областен шеф,зам.кмет по обучение,култура и обществени действия на Община-Благоевград,общински консултант два мандата.

В тези избори Левицата в Благоевград има упоритост да сплоти лявомислещите хора.В Общински съвет-Благоевград трябват хора, които ще работят с готовност и воля, с цел да се реализиран действителни и позитивни резултати за община -Благоевград, а не хора, които да работят за личното си благополучие.Подкрепете ни с номер 28 в бюлетината за избор на общински съветници.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР