Силистренка ще е първият зам. кмет на новоизбрания градоначалник на

...
Силистренка ще е първият зам. кмет на новоизбрания градоначалник на
Коментари Харесай

Васил Терзиев си назначи зам.-кмет от Силистра, бивш кадър на БСП

Силистренка ще е първият зам. кмет на новоизбрания градоначалник на София Васил Терзиев, написа Кворум Силистра. Това е досегашният зам.-кмет на регион Оборище Надежда Бобчева. Тя ще дава отговор за екологията. Бобчева е била два мандата общински консултант от Българска социалистическа партия в Силистра, както и ръководител на групата. От 2019 година се реалокира в София.  

Надежда Бобчева е работила в общински администрации, заемайки разнообразни длъжности (експертни и ръководни) – десетина години в Силистра и от 2019 година - в София. В два мандата на органите за локално самоуправление (2011-2015 и 2015-2019) е била общински консултант от Българска социалистическа партия в Общински съвет – Силистра.

Притежава опит в разработка, ръководство и оценка на планове, финансирани със средства от Европейски Съюз. Говори британски и съветски езици.

Член е на Изпълнителния съвет на Политическа партия " Зелено придвижване " – част от Коалицията, която Бобчева съставлява като лидер на листа в област Силистра в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР