Силиконовата брюнетка Деница Стоянова смени Ромина Тасевска като панелист в

...
Силиконовата брюнетка Деница Стоянова смени Ромина Тасевска като панелист в
Коментари Харесай

Гала замени Ромина, заместничката бе представена официално в предаването

Силиконовата брюнетка Деница Стоянова смени Ромина Тасевска като панелист в " На кафе " и бе показана от Гала в първите минути на предаването.

Новото попълнение е още веднъж футболна брачна половинка като водещата на " Съдебен спор " Ромина, която през уикенда води за първи път на мястото на Нана. Гладуиш се появи от хола си в Америка, където живее към този момент от два месеца и пожела триумф на наследничката си, само че съгласно феновете тя е била прекомерно нервна.

Стоянова живее без брак с Михаил Александров, който постави завършек на спортната си кариера неотдавна като състезател на " Славия ". Панелистката е майка на две девойки и с изключение на моделка е и инфлуенсър. В остарели изявленията признава, че постоянно е мечтала за кариера в малкия екран, само че за възрастите фенове на дамското предаване е безусловно незнайна, написа Hotnews.bg. 

В първата си поява в ефир тя се появи напълно в черно, което безспорно си е гаф и за нея, и за стилистите. На лицето й нямаше даже една гънка към очите, а прекомерно дръпнатите скули издават скорошна намеса. Нова телевизия държи младежи да влизат в предаванията й и по тази причина изборът на футболната брачна половинка не е изненада.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР