Силиконката Джулиана Гани след като се успокои започна да разсъждава

...
Силиконката Джулиана Гани след като се успокои започна да разсъждава
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Мегз Е Права За Всичко, Тя Е Силен Характер

Силиконката Джулиана Гани откакто се успокои стартира да разсъждава умно. Тя поддържа всяка дума на топ дизайнерката Мегз, изречена в последно време, видя Secret.bg.

Във вчерашния епизод за следващ път се убедихме, че Мегз е най-силният темперамент в Къщата. „Аз имам визия, само че това не е задоволително, това е игра на характери и Мегз има доста мощен, заслужава да отиде на финал“, безапелационна е миската.

Тя се разгласи срещу подлата война на Енджи Касабие към Каканашева. Мегз разобличи диетоложката, че лъже, че няма екстеншъни, неистини за номера на обувките си, лъже, че има скъпи облекла и бижута, а те били на дизайнери, на които им ги връща всяка седмица.

След като Big Brother глоби Съквартирантите с 50 лева от седмичния бюджет, поради мощния темперамент и правила на Мегз, която си отстоява настояването, да бъде наричана с бизнес-артистичния си псевдоним. Енджи се разгневи и сподели на дизайнерката, че не би трябвало да яде до края на седмицата.

Каканашева настойчиво отхвърляше храна и отстояваше позицията си, заявявайки че „Мегз е по- мощна и устойчива от Миглена“. Но Big Brother реши, че здравето на Съквартирантите е най- значимо и помоли дизайнерката да се храни, в противоположен случай ще наложи нови наказания.

Това не се хареса на Мегз, само че оказвайки се сред чука и наковалнята, тя помоли Шефа да й подготви нещо с вторични артикули или неща, които не са част от бюджета. Тя непосредствено пожела да яде боклуци, като стартира да размишлява, дали кулинарят не може да й подготви нещо от плат или от маргаритките на двора. Така с общи старания, стигнаха до консенсус, Мегз да яде попара, приготвена от водата на изкиснатото сирене и остарял, корав самун. Енджи се подразни на това и не пропусна опция още веднъж да нападне дизайнерката. Следващата седмица те ще се изправят в пряк дуел за оставането във формата, защото наред с Тото, Алфредо и Ваня Щерева, са номинирани за изпъждане.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР