Силата ни е в това, че когато има проблем, ние

...
Силата ни е в това, че когато има проблем, ние
Коментари Харесай

Над 3 млн. лв. за мандата дал Борисов за Рилския манастир

Силата ни е в това, че когато има проблем, ние го решаваме. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си в Рилския манастир.

В Светата обител той се извини, че пътят беше затворен три месеца поради свлачища и акцентира, че държавното управление през вчерашния ден е отпуснало по молба на игумена на Рилския манастир Адрианополския свещеник Евлогий.

В засегнатия сектор бяха осъществени нужните укрепителни и предпазни работи на скалния масив, с цел да може да се обезпечи безвредното прекосяване по пътя към манастира. От двете му страни са инсталирани диагонални въжета с дебелина 12 мм върху стоманената мрежа по откоса, която е закрепена към ската със стоманени анкери и монтажни скоби.
 С 240 000 лева подкрепят издръжката на Рилския манастир
С 240 000 лева подкрепят издръжката на Рилския манастир

Епископ Евлогий благодари за поддръжката

Премиерът уточни, че в границите на мандата държавното управление е отпуснало на Рилския манастир общо 3 052 000 лв..

В Светата обител Борисов насочи признателност към Господ, че от 31 многомандатни изборни региона ГЕРБ са спечелили в 24 , до момента в който партията след тях има 3 региона.В три региона са спечелили също Движение за права и свободи, а партията на Слави Трифонов - в един.

" Считаме ли, че сме победени, слизаме и не би трябвало да сме удовлетворени от това, което сме създали? " , запита риторично той.

Премиерът прикани както ГЕРБ демонстрират невзискателност и приемливост, това да създадат и съперниците им. " С един регион или с два да имаш искания, че си взел 31... Ние сме с 24, а си мълчим " , посочи той.

Понеже все ме иронизират, че самичък си карам джипката - Едоган Жан-Клод Юнкер, Доналд Туск ги разведох из България да видят по какъв начин е , да видят разликите, посочи още министър председателят пред игумена на Рилския манастир.
 Пътят към Рилския манастир да е като картичка, без недостатъци, заръча Борисов
Пътят към Рилския манастир да е като картичка, без недостатъци, заръча Борисов

Парите са при вас, вършете работа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР