Сигурно си мислите, че не сте чували никога за Вангелия

...
Сигурно си мислите, че не сте чували никога за Вангелия
Коментари Харесай

Какви са предсказанията на Ванга за България

Сигурно си мислите, че не сте чували в никакъв случай за Вангелия Пандева Гущерова, а ние сме уверени, че бъркате. Защото това в действителност е цялото име на обичаната на народа ни пророчица и лечителка, известна като Баба Ванга.

Детството на пророчицата не е по никакъв начин леко. Загубва майка си рано, татко ѝ е мобилизиран по време на Първата Световна война и тя е отгледана от съседи. Губи зрението си едвам на 12- годишна възраст, когато вследствие на мощна стихия е затрупана от камъни.

Не е ясно по кое време стартират първите пророчества на Баба Ванга, само че съгласно сведения тя с огромна акуратност предава къде татко ѝ, към този момент завърнал се вкъщи, да откри изгубена овца. Става изключително известна по време на Втората Световна война, когато доста хора стартират да се стичат при нея с вярата да им каже къде са изчезнали околните им и дали не са към този момент починали.

Баба Ванга, наричана също Петричката гадателка, мощно вярвала в силата на българския народ и някои нейни мисли, които ще цитираме по-долу, съумяват и през днешния ден да ни разчувстван и да ни вдъхнат вяра за по-добро бъдеще. Особено на фона на политическия безпорядък, който царува в наши дни.

Предсказанията на Баба Ванга са представени освен от български медии, само че са известни и надалеч отвън границите ни. Надали е обичана от македонците обаче, тъй като известно нейно изявление е, че в действителност не може да има страна Македония, тъй като македонските земи са наши.

Ще оставим настрани сходни тематики, които биха провокирали и разногласия измежду мнозина и ще се съсредоточим върху това какви са мислите и предсказанията на Ванга за България. Ето някои от тях:

" Ще дойдат положителни дни за България, за народите, които оказват помощ на нашата страна. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики страни. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне... "

 Ванга за България

„ Ще пристигна висок човек, който ще бъде добър орач, добър сеяч, добър жътвар, добър тъкач, който ще изтъче риза за българския народ, която ще го стопли и този човек ще бъде положителният управленец. “

" Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от жанр и татковина! Не се продавайте на Америка за пари! ".

„ Никога няма българинът да почине от апетит, тъй като той още веднъж ще се върне към земята и българската земя никого няма да остави гладен, в случай че той не е ленив “

„ Правителство, което узрее да вкара проучването на религията (духовните учения) в учебно заведение, то ще ръководи дълго. Иначе всички останали държавни управления ще бъдат доста преходни и ще се радват на дребни триумфи. “

И за край, както и с цел да ви вдъхнем вяра за бъдещето, ни приключваме с следващите думи на великата пророчица " Не се карайте, всички сте Божии деца. България ще се оправи – чакат я положителни дни ".

Вижте и:

- Какво споделя Ванга за Рупите;

- Какво споделя Ванга за прераждането.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР