Сигурно помните, че в пролетната ни поредица какво да правим

...
Сигурно помните, че в пролетната ни поредица какво да правим
Коментари Харесай

Китайска роза, алое и кактус - трите полезни цветя: какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Сигурно помните, че в пролетната ни поредност какво да вършим с времето в карантина, ви изненадахме много като изброихме тези толкоз известни цветя, които доста народ отглежда вкъщи си, а мощно вредят на индивида, изключително на по този начин уязвимата от ковид дихателна система.

Но надалеч освен нея. Имунитетът е нещото, което би трябвало да пазим, както се споделя "като очите си ", в случай че е допустимо - и повече, тъй че това е много значимо. Хубавото е, че има и растения за гледане у дома, които пък се оказват супер, супер потребни.

Кой се крие зад екзотичното име хибискус? Не е единствено оня червен и толкоз потребен тонизиращ чай, който евентуално мнозина са пили, виждали са в менютата или в някой филм. Крие се прелестната китайска роза, която изключително при соца красеше доста софийски домове, образуваше цели мини-градини, тъй като пораства бързо и нависоко, пък в това време - и нашироко. Оказва се, че тя е едно от най-полезното за общуване растения в дома на индивида.

Ще се учудите евентуално, само че и кактусите са доста потребни. Те пък най-успешно

пречиствали нездравословните лъчения от смарт-устройствата, които са погълнали към този момент толкоз доста време от пребиваването ни вкъщи - моментите, които отделяхме за другарство, за четене, за занимания. Ако и вие, както множеството хора, сте наредили в една въображаема линия компютъра, мобилния телефон и тв приемника - всички така умни и непрестанно включени, безусловно поставете някъде сред тях един автентичен кактус.

Хем ще извършите ИКЕА - вид интериорите, които превзеха домовете ни от вътрешната страна, по-оригинален, хем ще помогнете на себе си.

Както бяхме писали още през пролетта по тематиката за нездравословните домашни растения, а те са съвсем всички доста публикувани, супер позитивен резултат от съжителството с алоето има за индивида. Да, то не е просто някаква съставна част от рекламите за шампоани и душ-гелове, само че може да бъде и член на фамилията - въпреки и безсловесен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР