Сигурно е, че 2020 г. ще я помним дълго. Ще

...
Сигурно е, че 2020 г. ще я помним дълго. Ще
Коментари Харесай

Междувременно в Сибир: студент по време на дистанционно обучение

Сигурно е, че 2020 година ще я помним дълго. Ще я запомним с какво ли не. Предлагаме ви още един кадър, който да добави картинката. 

Снимката е част от селекцията на " Ройтерс " за най-хубави фотографии на осведомителната организация, направени през 2020 година

Автор е фотографът Алексей Малгавко, а основният воин – Алексей Дудоладов от сибирското село Станкевичи, е студент и известен блогър. Университет му е затворен (заради ограниченията към Covid-19) и всякога, когато Алексей има потребност да посети лекция онлайн, е заставен да се катери на високо дърво. Единствено там, горе той съумява да хване интернет сигнал. 

Алексей Дудоладов е на 21 години, учи в Института по воден превоз в Омск, който се намира на 2,225 км източно от Москва. 

" Трябва да отида в гората на 300 метра от селото и да се кача на една бреза, която е висока осем метра... Така съумявам да вляза в Zoom, да поддържам връзка с професорите и да потвърдя, че не пропущам уроците без причина. "

Апелът му е гледан милиони пъти в ТикТок, става извънредно известен и в Инстаграм. Първоначалната реакция била да му предложат да премине на самостоятелен проект на образование.

След митинга му, че по този начин не се мисли за другите възпитаници и студенти, които са в неговото състояние, управляващите въпреки всичко поемат отговорността да подобрят мобилната инфраструктура в региона. 

Познат способ на деяние, съпоставим с реакциите на някои български управници, не мислите ли? 
 Кукерите през погледа на английски фотограф

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР