Сигурно често ви се случва да загубите единия си чорап

...
Сигурно често ви се случва да загубите единия си чорап
Коментари Харесай

Изгубили сте единия си чорап – не бързайте да изхвърляте другия

Сигурно постоянно ви се случва да загубите единия си чорап - като че ли с магия той изчезва. Но не бързайте да изхвърляте и другия, тъй като може да го употребявате за толкоз доста неща, които ще улеснят живота ви.

За пакетиране на обувките 

Опаковайте обувките или маратонките си в чорапа, с цел да избегнете цапане на облеклата и да предпазите обувките от надраскване и други повреди.

За унищожаване на неприятната миризма вкъщи

Може да напълните чорапа с кафе на зърна и по-късно да го поставите в  в шкафа или в хладилника. Няма да остане и диря от неприятните миризми.

За отбрана на паркета от надраскване

Ако планирате пренареждане на мебелите вкъщи, тогава поставете чорап на краката на диван или на масата, преди да я преместите. Това ще защищити подовата настилка от появяването на драскотини и вдлъбнатини.
 Пералнята в действителност може да краде чорапи. Къде да ги откриете Пералнята в действителност може да краде чорапи. Къде да ги откриете
Пуснали сте следващата пералня, тя е изпрала облеклата ви, изваждате ги и още веднъж откривате, че липсват няколко чифта чорапи. Звучи ли ви п...

За разчистване на паяжини

С помощта на чорап може да премахнете бързо паяжините. Просто го сложете върху дръжката на метлата.

За разчистване на листата на стайните растения

С помощта на чорап можете да почистите листата на стайните растения. За да извършите това, задоволително е да го намокрите, да го поставите на ръката си и деликатно да избършете листата.

За разчистване на щорите
 Къде изчезва вторият чорап? Къде изчезва вторият чорап?
Британски учени (психолог и статистик) настояват, че са съумели да разкрият тайната на изчезващия втори чорап от чифта, а също по този начин са пре...

Подобен трик може да употребявате и за разчистване на щорите. Просто би трябвало да сложите чорапа на ръката си и по-късно да почистите щорите.

При пътешестване

Малките и нежни предмети могат да бъдат увити в чорап при пътешестване. По този метод ще заместите фолиото с балончета.

За измиване на колата

Може да се употребява чорап вместо парцал или гъба за измиване на колата. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР