Сигурни сме, че в последните две години сте изгледали доста

...
Сигурни сме, че в последните две години сте изгледали доста
Коментари Харесай

10 филмови клишета, които ВБЕСЯВАТ всички фенове

Сигурни сме, че в последните две години сте изгледали много филми, а като прибавим опита ви на фенове и от времето преди баба ви да знае смисъла на думата  " локдаун " сигурно най-малко един път ви се е желало да изтикате режисьора на дадена обещаваща лента от комфортния му стол. 

Някои похвати на Холивуд са толкоз чести, пренаслагвани и преекспонирани, че към този момент даже са подминали равнището на просто клишета и искрено унищожават филмовата ви вечер.

Дали приказваме за огромен блокбастър, завладяващ, нишов психотрилър или за пробно кино, когато изначално положителната история се трансформира в следващото факсимиле, което може елементарно да се планува от публиката - чарът на лентата изчезва, магията е разгадана, а в случай че филмът не е отчайващо негледаем, с цел да се трансформира най-малко в паметна класика, то той изпада в забвение и следва ориста на летяща еднодневка с никому неинтригуващ подвид.

Галерията ни през днешния ден е отдадена на 10-те неща, които съгласно феновете по света сигурно могат да провалят всяка обещаваща продукция, без значение от бюджета, сюжета и актьорския състав, зает с лентата.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР