Сигурна и социална България без страх е възможна с бюлетина

...
Сигурна и социална България без страх е възможна с бюлетина
Коментари Харесай

Явор Божанков: България без ГЕРБ е възможна с номер 28

Сигурна и обществена България без боязън е допустима с бюлетина номер 28, съобщи през вчерашния ден лидерът на " Българска социалистическа партия за България " във Велико Търново Явор Божанков в предизборни тв диспути. По думите му сигурно най-голяма заслуга още веднъж да сме на избори имат от Има Такъв Народ, които дружно с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " първо смъкнаха ръководителя на Народно събрание Никола Минчев и то без никакво съображение. " Това беше генерална подготовка за събаряне и на самото държавно управление. Рекорд в новата ни история е една политическа мощ безусловно да съсипе три следващи Народното събрание ", разяснява Божанков. " От Има Такъв Народ неведнъж са проваляли кворума както на съвещания на комисиите, по този начин и в пленарна зала. Конфликтът с тях беше към средствата за пътища. Просто те желаеха да дадат едни пари на компании на ГЕРБ за създаване на инфраструктура по " оня " метод. Докато Българска социалистическа партия беше съпротива на ГЕРБ в Народното събрание, Ива Митева седеше до дясното рамо на Данаил Кирилов, а на нейното бюро имаше календарче на Бойко Борисов. Има Такъв Народ имат проблеми единствено с някогашните си сътрудници, само че не и с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", акцентира Божанков.
Не би трябвало да се бърза с антикорупционния закон, счита той. Според Божанков внасянето на документа е една от аргументите да бъде свалено държавното управление от Има Такъв Народ, ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Борбата с корупцията е групово изпитание. Със сигурност една от грешките е, че корупция не се бори с хора като Слави Трифонов, който не си подава имуществената декларация ", изясни Божанков. В идващото Народно събрание ще предложа законодателна смяна и наказателна отговорност за политици и политически водачи, които не заявяват приходите си, даде обещание Божанков. 
" Оттук нататък ще се ръководи единствено в обединения и тази политическа мощ, която убеди другите в правотата на своите хрумвания, тя съумява. Темата пенсии и безвъзмездни детски градини беше тематика единствено на Българска социалистическа партия. Ние убедихме останалите политически сили и сме признателни, че ни поддържаха. Това бе една от дребното политики в това Народно събрание, която стигна от началото до края - повишение на пенсии и понижаване на налози за млади фамилии, и се гордеем с това ", посочи Божанков.
" В тези сложни за България времена са нужни политици с опит, биография и съществени политически сили. Надявам се да спрем да си вършим опити с страната, с хора, които не могат, с шоумени, с разнообразни планове еднодневки ", безапелационен е Божанков.  style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР