Сигнали за взривни устройства са получени в училища в различни

...
Сигнали за взривни устройства са получени в училища в различни
Коментари Харесай

Сигнали за бомби в училища в няколко града на страната

Сигнали за взривни устройства са получени в учебни заведения в разнообразни краища на страната.

Преди обяд сигнал за бомба наложи евакуация на Професионалната гимназия по туризъм в Русе. От образователното заведение следва да провеждат програмата за отучване на пропуснатите през днешния ден образователни занятия.

До момента взривно устройство не е открито.

По предварителна информация, предизвестието е получено за разнообразни образователни заведения в няколко града в страната.

Сигнал за бомба приключи за малко образователните занятия в гимназията по компютърни науки " Миньо Балкански " в Стара Загора. След осъществена инспекция не са открити съмнителни предмети в постройката. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Оттам прецизираха, че образователните занятия не са преустановявани, а по случая е стартирана инспекция.

Заплаха за сложено взривно устройство е бил получена на служебната поща на Професионалната гимназия по механотехника в Сливен тази заран. От управлението на учебното заведение са алармирали на телефон 112 за отправената опасност. Учениците са изведени до момента в който тече огледа от пристигналите в учебното заведение служители на реда. След направения оглед е открито, че няма поставно взривно устройство и последните часове на образователните занятия са понижени с 20 минути. Утре следва естествен образователен ден в гимназията.

По информация на Българска телеграфна агенция сигнали за взривни устройства има и в учебни заведения в София, Бургас и Шумен.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР