Сигнал за насилие над дете в детска градина в Русе.

...
Сигнал за насилие над дете в детска градина в Русе.
Коментари Харесай

Насилие в детска градина! Родител изпищя каот видя детето си: Син, ударен в корема

Сигнал за принуждение над дете в детска градина в Русе. Майка на 5-годишно момче твърди, че детето ѝ се прибрало вкъщи със синини и следи от одраскване. Обвинява за това личния състав на детското заведение, съобщи Нова телевизия.

„ Видях синини по врата му. Попитах го кой му го е предизвикал – дали е било някое дете. Той ми отговори, че била госпожа Пенева. Тя е впивала нокти във врата му ”, изясни майката на момчето Валентина Колева.

Жената уточни, че поради предходни произшествия с нейния наследник в предишното – ударен в корема от люлка и насинено око, не е желала да беседва с личния състав в градината, тъй като не намирала смисъл.

Директорът на градината Ценка Тодорова уточни, че обстановките имат предистория. Детето идвало в градината рядко. „ Установили сме, че момчето демонстрира нападателно държание. Констатациите са направени от наши наблюдения ”, уточни тя.

Тодорова разясни, че поради държанието на детето, се налагало то да бъде усмирявано. „ Но не с нокти и притискане по врата, а с улавяне по ръчичката. На 21 септември, както всекидневно, си е пристигнал с викове и писъци и по най-бързия метод е пуснат от родителите в занималнята, без да бъде укротен. Влизайки, взима столче и го хвърля по прозорците. След това дръпва столче на друго дете, което пада и изпищява ”, добави директорката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР