Сигнал за нахапан до смърт пинчер е постъпил в столичното

...
Сигнал за нахапан до смърт пинчер е постъпил в столичното
Коментари Харесай

История за убит от питбул пинчер и батка

Сигнал за нахапан до гибел пинчер е постъпил в столичното първо РПУ на 31 август към 18:30 часа от притежателя на убитото куче. Установен е притежателят на питбула. Снето е сведение и е предадено на Софийската районна прокуратура (СРП), обявиха от Министерство на вътрешните работи.

Ето какво написа стопанката на грубо убитото кученце:

Никога не съм си и помисляла, че в миналото такова нещо може да ни се случи! Направо думи нямам, с които да опиша болката! Но защото това не е индивидуален случай, нито за този човек и неговото куче, нито за доста други като него. За това желая да споделя с цел да може да доближи до колкото се може повече хора и институции. В събота по здрач (31.08.2019г.) на ежедневната си разходка в кв. Изгрев до горичката на бул. Самоков, нашите Роби и Томи бяха нападнати от кучето на този господин на фотографията. Томи съумя да се измъкне, само че за жалост Роби не съумя и беше отмъкнат в гората. След битка и опит на мъжа на майка ми да ги избави..... Не съумява. Въпросният господин Иван притежателя на питбул по-скоро насъсква съзнателно кучето си против други кучета, котки, а се е случвало и на човек да скача да го хапе! Пуска преднамерено да се разхожда свободно с цел да може да атакува. Когато мъжът на майка ми удря по главата питбула, с цел да пусне Роби от устата си, (понеже той не е на ясно по какъв начин се отваря уста на такова куче! ) притежателя му стартира да го дърпа с думите " Не ми бий кучето ". И надлежно питбулът отива към горичката с дребния ни Роби в уста. Последствията ги виждате.
Всички, които ме познават знаят за моята обич към всички кучета (без значение породи и безпороди). За това моят зов е да се насочи вниманието към индивидът, който носи по-голямата виновност за такива произшествия. В съответния случай става въпрос за господина от фотографията - Иван П., на който такива дейности и случки не са му казус, а всекидневие. Този случай не е първия и в случай че не се вземат ограничения от съответните органи ще има още такива случаи. За това диря публичност и отзив с цел да има и деяние, тъй като всички знаем, че то се случва единствено когато има публичност в интернет пространството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР